Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
Şimdi Amazon müşteri hizmetlerini aradım fiziki bir mağazadan almanız gerekiyor ürünü ,tüm markalarda geçerli degil diyor ancak gsbbiz üzerinde herhangi bir model marka farketmeksizin 9500 tl ye kadar telefonlar geçerli yazıyor.Kafam karıştı.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Amazon hesabınızın kayıtlı olduğu telefona da dikkat etmek lazım diye biliyorum , ben hepsiburada dan alacaktım kendi telefon numarasının kendi üstünüze olduğu hesaptan alın demişti.

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Semih
Adresdeki ad ve TC öğrenciye aitse sorun olmaz gibi vergi iadesi için.
Hocam şimdi temsilciyle konuştum. 72 saat içerisinde asıl fatura sisteme düşer dedi. Oradan adresime ve TCme bakacağım, eğer tc 1111 gibi bir şey çıkarsa telefonu iade edip tekrardan sipariş geçeceğim, umarım o sırada stok bitmez :d

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Şimdi Amazon müşteri hizmetlerini aradım fiziki bir mağazadan almanız gerekiyor ürünü ,tüm markalarda geçerli degil diyor ancak gsbbiz üzerinde herhangi bir model marka farketmeksizin 9500 TL ye kadar telefonlar geçerli yazıyor.Kafam karıştı.
amazon müşteri hizmetlerine sormayın boşverin çoğunun haberi yok güncel değiller öyle oradan duyduklarını iletiyorlar birisine yerli şartı var demişler çok takmayın onları normal olarak kimseye bir şey açıklamadıkları için onlar da bilgisiz kalıyor cevap veremiyor bence al köşede dursun 30 gün iade sürecin var zaten kutuya dokunma elbet belli olur 30 gün içinde yok derlerse iade edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon hesabınızın kayıtlı olduğu telefona da dikkat etmek lazım diye biliyorum , ben hepsiburada dan alacaktım kendi telefon numarasının kendi üstünüze olduğu hesaptan alın demişti.
ben deneme olarak aldım amazondan dün faturada sitedeki üyeliğime ait tel nosu hiçbir şekilde yazmıyor o yüzden sorun olmaz bence amazon tarafında' gidip amazon hesabımın hangi tel no üstüne kayıtlı olduğuna bakamazlar yani ama hepsiburada belki faturada o numarayı gösteriyordur orada dikkat edilebilir iyi noktaya değinmişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
Amazon müşteri hizmetlerini tekrar aradım imei numarası, tc yazılıyor fatura üzerinde şeklinde bilgi verdi bu durumda geçerli olması gerekir dedi.
30 gün iade politikası var zaten,30 gün içinde de kampanya başvuru şartları kesinleşir diye düşünüyorum .Cihazı aldım bekleyeceğim,Çünkü a34 açık ara bu fiyat bandında gayet iyi bir telefon.

ysn.sava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yasin
hb ve trendyoldan alınan eski telefonların faturasında imei yazmıyor ayrıyetten çoğu yerde 1 kasımda başladı diye satım yapıyor örnek verirsek hb çok güzel pazarlama yaptı. yerli telefon şartı kalkıp 9500 sınırı getirildi yani her türlü karşılıyor bu telefon en kötü alıp açmayın kutusunuzu 1 ay iade hakkı var zaten iade edersiniz

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
uğur demirel
parasızlık gözü kör olsun :(

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Bay Koçak
Beklediğim fırsattı ama en iyi ihtimalde bile 12. maddeden eleniyoruz.Ben 15. maddeden de elendim.Alacak arkadaşlara başarılar dilerim.https://gsbbiz.gsb.gov.tr/page/teknolojiDestek/telefonBasvuru/

ysn.sava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yasin
amazon e faturasında(eski siparişten alındı,) vergi kimlik numarası yazıyor kendime ait tc yazıyor ticaret numarası gibi şeyler e fatura da mevcut. ETNN adresi de var .Şuana kadar açıklanan tüm şartları kapsıyor. Bende aldım en kötü açmam kutusunu sıkıntı çıkarsa iade ederim

GSBİZ de çıkan 24 maddenin hepsi uyuyor gibi bakalım. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihazı almış olucam bi sorun çıkmazsa
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

değil
bunları yazan sitenin linkini atar mısın

arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim müşteri hizmetlerini kesinlikle kâle almayın çoğu markanın müşteri hizmetleri bu tarz konularda yeterli bilgiye sahip olmadan konuşuyor, önemli olan resmiyet, kurallarda marka ve satıcı kısıtlaması yok, fiyat kesinlikle 9500tl altı olacak, öğrenci adına faturalı olacak ve faturada imei bilgisi belli olucak, daha önce amazondan telefon aldım faturada tc de belli oluyor, telefonun imei side belli oluyor hiç bu konulara takılmanıza gerek yok, bu fiyata alınabilcek en iyi '' samsung '' telefon a34 tür araştırdığım kadarıyla, o yüzden alan herkese hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
hb ve trendyoldan alınan eski telefonların faturasında imei yazmıyor ayrıyetten çoğu yerde 1 kasımda başladı diye satım yapıyor örnek verirsek hb çok güzel pazarlama yaptı. yerli telefon şartı kalkıp 9500 sınırı getirildi yani her türlü karşılıyor bu telefon en kötü alıp açmayın kutusunuzu 1 ay iade hakkı var zaten iade edersiniz
amazon müşteri hizmetlerine bu durumu sordum 2020 tarihinden önce imei numarası yazmıyordu böyle bir durum vardı dedi ama şuan öyle bir durum yok yazıyor şeklinde bilgi verdi.

palwark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emin
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom