Hocam bende 1 tane sipariş verdim. Ama TC kimlik istemedi onu nasıl düzelttiricez.Faturada TC niz 11111111 olarak gözüküyor onuda düzeltmeniz lazım
Aldım bende 1 tane.
Hocam bende 1 tane sipariş verdim. Ama TC kimlik istemedi onu nasıl düzelttiricez.Faturada TC niz 11111111 olarak gözüküyor onuda düzeltmeniz lazım
Aldım bende 1 tane.
Daha önce eklemişsinizdirAmazon faturada TC düzgün bende.
şu linkten eklettirdi bana müşteri hizmetleri. Ekledikten sonra sipariş verilmesi gerekiyor bu arada bilginiz olsunHocam bende 1 tane sipariş verdim. Ama TC kimlik istemedi onu nasıl düzelttiricez.
TC girmeden alışveriş yapılmıyor diye biliyorum ben zaten.Daha önce eklemişsinizdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu linkten eklettirdi bana müşteri hizmetleri. Ekledikten sonra sipariş verilmesi gerekiyor bu arada bilginiz olsun
Açık ara en iyisi.vergi indirimi ile almak için en mantıklı cihaz diyebilir miyiz ?
linkte kimliğim gözüküyor teşekkür ederim daha önce eklemişim.Daha önce eklemişsinizdir
şu linkten eklettirdi bana müşteri hizmetleri. Ekledikten sonra sipariş verilmesi gerekiyor bu arada bilginiz olsun
Bu daha önce amazondan aldığım telefona ait fatura gördüğün gibi tc kısmı böyleTC girmeden alışveriş yapılmıyor diye biliyorum ben zaten.
değilLise öğrencilerine geçerli değil demi
Siparişi vermiştim ancak dediğiniz TC olayını şimdi gördüm. Linkini attığınız yerde TC'm var ancak eski dairemizin adresine kayıtlı. Şimdi değiştirip yeni adrese geçirdim ancak bir doğrulama süreci varmış 1-4 gün arası. Ben şimdi bu noktada telefonun siparişini iptal mi edeyim ne yapayım?Daha önce eklemişsinizdir
Adresdeki ad ve TC öğrenciye aitse sorun olmaz gibi vergi iadesi için.Siparişi vermiştim ancak dediğiniz TC olayını şimdi gördüm. Linkini attığınız yerde TC'm var ancak eski dairemizin adresine kayıtlı. Şimdi değiştirip yeni adrese geçirdim ancak bir doğrulama süreci varmış 1-4 gün arası. Ben şimdi bu noktada telefonun siparişini iptal mi edeyim ne yapayım?