alırsan bunu kullanır eski telefonunu satarsın. Bundan başka seçenek yok . Aldığın telefonu kendi hattınla 2 sene kullanman lazımArkadaşlar hali hazırda güzel bir telefonum var. İkinci telefona pek ihtiyacım yok. Bu telefonu alsam herhangi bir şekilde kâr edebileceğim bir durum olabilir mi ?
Bunun kontrolünü nasıl sağlayacaklar sence hocam?alırsan bunu kullanır eski telefonunu satarsın. Bundan başka seçenek yok . Aldığın telefonu kendi hattınla 2 sene kullanman lazım
Bunun kontrolünü nasıl sağlayacaklar sence hocamalırsan bunu kullanır eski telefonunu satarsın. Bundan başka seçenek yok . Aldığın telefonu kendi hattınla 2 sene kullanman lazım
eski telefonum iphone 14 pro maxBunun kontrolünü nasıl sağlayacaklar sence hocam?
Amazonda 2020 öncesinde böyle bir durum mevcutmuş ama şuan öyle bir durum mevcut degil, imei numarası yazılıyor şeklinde bir bilgi aldım müşteri hizmetlerinden.faturada imei yazması lazım vergi iadesi için ama amazon faturalara imei bilgisi eklemiyor. bu yüzden sorun olabilir
Başvuru yaparken imei numarasını ve telefon numarasını giriyoruz yoksa vergi iade edilmiyor bu şekilde de imei bloke edilebilir veya farklı bir sim takıldığı anlaşılıp sizden vergi iadesini geri talep edebilirler.Bunun kontrolünü nasıl sağlayacaklar sence hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun kontrolünü nasıl sağlayacaklar sence hocam
eski telefonum iphone 14 pro max
Amazondan almadık. Amazon tr 'den aldık hocam5) Yurt dışından alınan cihazlara teknolojik cihaz desteği verilemez.
Böyle bir maddede var bundan dolayı sıkıntı çıkmaz değil mi amazon ya hani
amazon tr den alıyoruz bu cihazların tr de imeileri kayıtlı zaten sıkıntı yok yurt dışı dediği imeisi kayıtsız olanlar telefonlar np sıkıntı çıkmıyor5) Yurt dışından alınan cihazlara teknolojik cihaz desteği verilemez.
Böyle bir maddede var bundan dolayı sıkıntı çıkmaz değil mi amazon ya hani
yüzde 99 samsung tr dir. Amazon orjinal olmayan ürün satacağını sanmıyorum.Bu telefon Samsung tr garantilimi orası da var.
samsung türkiye garantili imiş.yüzde 99 samsung tr dir. Amazon orjinal olmayan ürün satacağını sanmıyorum.
alsak dert almsak bi dert ne yapsam bilemedimyüzde 99 samsung tr dir. Amazon orjinal olmayan ürün satacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
samsung türkiye garantili imiş.