kral neden olarak ne belirtmişlerSamsung Shopdan aldığım ve 1 hafta önce yapmış olduğum eksiksiz ve hatasız başvuruyu reddetmişler Geçmiş olsun.
Fatura bilgileriniz GIB kayıtları ile uyuşmadığından, başvurunuz reddedilmiştir.kral neden olarak ne belirtmişler
Hocam hepsiburada yapıyor da ne oluyor 1 aydır faturamıza TC ekleyecekler diye bekliyoruz. Keşke bangır bangır reklamını yaptırmasaydı da almasaydık oradan. 1 aydır sadece faturama TC eklenecek diye bekliyorum.Detay bilmiyorum HB'nin bangır bangır Vergi reklamı yaparken Amazon'un tek satır bahsetmemesi dikkatimi çekti.
Başvurunda çift IMEI mi yazdın yoksa tek mi?Fatura bilgileriniz GIB kayıtları ile uyuşmadığından, başvurunuz reddedilmiştir.
Bu sebepten ötürüymüş Gib kayıtlarında herhangi bir sorun yok faturamı görüntüleyebiliyorum.
İmeisiz başvuruları kabul edip tam faturayı kabul etmiyolar. Allah bunları bildiği gibi yapsınSamsung Shopdan aldığım ve 1 hafta önce yapmış olduğum eksiksiz ve hatasız başvuruyu reddetmişler Geçmiş olsun.
imeisizler de kabul olan olduysa ben de deniyimİmeisiz başvuruları kabul edip tam faturayı kabul etmiyolar. Allah bunları bildiği gibi yapsın
Benim kardeşimin bugün onaylandi m34 hocam garip.Samsung Shopdan aldığım ve 1 hafta önce yapmış olduğum eksiksiz ve hatasız başvuruyu reddetmişler Geçmiş olsun.
Aynı durum benimki de hocam.Benim kardeşimin bugün onaylandi m34 hocam garip.
Telefonu nerden almıştınızBenim kardeşimin bugün onaylandi m34 hocam garip.
Hayirli olsun. Bence fatura uymayanlar fatura kodunu hatali yazdi DSM ile baslayani yazmıştıkFatura bilgilerim onaylanmış dostlar benim tek IMEI ile başvuru yapmıştım. n11'den Samsung Shop satıcısından aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı durum benimki de hocam.
Shop samsungTelefonu nerden almıştınız
Tek Imei olarakmı başvuru yaptınız hocam? Ve telefona hat vs takıldımı ?Hayirli olsun. Bence fatura uymayanlar fatura kodunu hatali yazdi DSM ile baslayani yazmıştık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Shop samsung
Eet takili. Faturada bir yazılı ikinciyi elle girdik yazdık ikisinde forma. Faturada tek yazıyor amaTek Imei olarakmı başvuru yaptınız hocam? Ve telefona hat vs takıldımı ?