Pedsumantent
80+
Hocam bir şey sorcam ben amazondan almadım IMEI var ama çift değil tek ne yapmam gerek ciftli yer var yazma yeri
iadeleri doldurup sonra kitleyebilirler gibime geliyor. İyi yapmıssınız.Bu gün aradım aralık sonuna kadar halledilecek dendi 2 cihazıda iade ettim
Bunların lafına güven olmaz bu saaten sonra
Böyle durumlar da iade süresi geçse de direk kabul ediyorlar hocam onlar oluşturuyor iade barkodunuSüre daraldi vedaya hazırlanın
iadeleri doldurup sonra kitleyebilirler gibime geliyor. İyi yapmıssınız.
öyleyse iyi hocam belki bir umut diyecegim ama 25 gün nasıl neyi bekliyorlar garip bu kadar uzun sürmesi. Sonra alacakları kesinse yeni telefon ihtiyacım yok acil değil diyen bekleyebilir.Böyle durumlar da iade süresi geçse de direk kabul ediyorlar hocam onlar oluşturuyor iade barkodunu
samsung sitesinden alınca tc ve imei yazıyordostlar bu ürünü iade edip samsungun sitesinden m34 alacağım orada fatura ile ilgili bir sıkıntı çıkıyor mu dert oldu başımıza iyice m34 alıp geçecem
Çift imei yazan yer yoktur muhtemelen. Telefonundan arama yapma yerine *#06# yazıp imei numaralarını öğren. Elinle siteye gireceksin 2 numarayıdaHocam bir şey sorcam ben amazondan almadım IMEI var ama çift değil tek ne yapmam gerek ciftli yer var yazma yeri
Deneyim hocamÇift imei yazan yer yoktur muhtemelen. Telefonundan arama yapma yerine *#06# yazıp imei numaralarını öğren. Elinle siteye gireceksin 2 numarayıda
bağlantı bozulmuş galiba giremiyorumMh ye sorsanıza bu iade telefonları ne yapacaklarmış bir indirim yapsalarda outlet samsung a 34 alsak bari.Wp grubu aktif burada yazan yok.