Samsung Galaxy Buds 3 vs Nothing Cmf Buds Pro 2

Sa hocam aldınız mı hangisini aldınız memnun musunuz

Sa hocam aldınız mı hangisini aldınız memnun musunuz
Aleykümselam CMF Buds Pro 2 modelini aldım. Memnunum. Gürültü engellemesi, son ses seviyesi ve bassları gayet iyi. Bana göre tek eksisi kulaklığın kasasının eskimesi. Alıcaksanız başka rengini alın. Görseldeki normalde açık gri renkteydi. Hepsiburada Premium ile 2834 TL oluyor bilgin olsun.
cmf,.webp

Aleykümselam CMF Buds Pro 2 modelini aldım. Memnunum. Gürültü engellemesi, son ses seviyesi ve bassları gayet iyi. Bana göre tek eksisi kulaklığın kasasının eskimesi. Alıcaksanız başka rengini alın. Görseldeki normalde açık gri renkteydi. Hepsiburada Premium ile 2834 TL oluyor bilgin olsun.
Alıntıyı görüntüle
Sesin kalitesi nasıl genel olarak? Bir de kulaktan düşecek gibi oluyor mu

Alıntıyı görüntüle
Tavsiye etmediğim tek model

Neden olduğunu da yazsanız keşke
yani forumda eski olan biliyodur koleksiyonum var 35 ten fazla tws kulajlık inceledim aralarinda en kötüsü diyebilirim 700 800 tl lik lerin bile bass tiz orani daha iyi sana öyle söylebilirim bütçeni söylersen net öneri yapayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri