Samsung Galaxy S20 FE Nasıl Cihazdır?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
17
Reaksiyon skoru
72,438
Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?

GÜNCEL: OnePlus 8T alındı.

Son düzenleme:
Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Denetimleri nasıl?
Abi tavsiyem git bir mediamark şubesine ve dene genelde samsung telefonları oluyor.

Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Denetimleri nasıl?
Bence o fiyata alınacak en iyi telefonlardan biri

Ama ısınma sorunu var sanırım

Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
batarya konusunda bir sıkıntısı yok snapdragona göre daha az gidiyor ama 1 günü çıkartıyor ısınma sorunu ise biraz can sıkabilir ama aman aman bir ısınması yok

snapdragon olan versiyonları da satılmaya başlandı, onu öneririm. SM-G780G model numaralı

S20 FE almak istiyorsan SD işlemcili olanından al abi arada çok fark var mı bilemiyorum ama değer. Yazılım yönünden biraz sıkıntılı olsa bile xiaomi de bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri