indirimhabercisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ayın 13 ünü geçirme cihaz alıcaksanGüzel fiyatmış 10k altına düştüğü gibi alıcağım bir cihaz. Realme nin cihazı da güzel.
ayın 13 ünü geçirme cihaz alıcaksanGüzel fiyatmış 10k altına düştüğü gibi alıcağım bir cihaz. Realme nin cihazı da güzel.
Sağol dostum biz "12T Pro" önerdiler de onu sormuştukSamsung Galaxy S23 (SM-S911B) (epey referans)
SAR Değeri 10g (Baş) 0.963 W/kg
SAR Değeri 10g (Vücut) 1.304 W/kg
O durum geri alındı. Seçime kadar rahatız.ayın 13 ünü geçirme cihaz alıcaksan
realme gt2 pro, iphone 13 pro ile yarışıyor bildiğin 13bin tl vs 40bin tlGüzel fiyatmış 10k altına düştüğü gibi alıcağım bir cihaz. Realme nin cihazı da güzel.
çinli pazarlamacılar sermayeyi tekeline almasın diye ek vergilendirmeler koyuyorlar yoksa çinin dünyada şuanda ucuza f/p ürünler - araçlar pazarlanıdığını düşünüyorum.O durum geri alındı. Seçime kadar rahatız.
Evet öyle malesef.realme gt2 pro, iphone 13 pro ile yarışıyor bildiğin 13bin TL vs 40bin TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çinli pazarlamacılar sermayeyi tekeline almasın diye ek vergilendirmeler koyuyorlar yoksa çinin dünyada şuanda ucuza f/p ürünler - araçlar pazarlanıdığını düşünüyorum.
Değerarkadaşlar konu burada gt pro 2 dönüyor diye burada soracağım elimde poco x3 pro 256 gb var satıp değiştirmeye değer mi
ne düşünüyorsunuz
geç kalma elinde iphone 14 pro max bile olsa git sat bu telefonu al kaçırma, arta kalan parayla git altın alHer yerde GT2 Pro yorumu görmeye başladım, neden böyle birden hype oldu bu telefon? Gidip alacam en sonunda...
Vatanda mı avantajlı yarın bakayım
Büyük ihtimalle alamayacaksınız. Neredeyse tüm stoklar tükendi. Stok olan mağazaları araştırın. Almak istiyorsanız acele etmelisiniz. Telefonun düşük ışık performansının bana göre çok çok iyi olduğunu da söylemeliyimHer yerde GT2 Pro yorumu görmeye başladım, neden böyle birden hype oldu bu telefon? Gidip alacam en sonunda...
hocam sabahtan beri arıyorum yok bir kere mediamark stok düştü aldım 2 saat sonra iptal ettiler işin kötü tarafı paramın da iadesi olmadı daha yakın zaman da vericez dediler. Bir telefon düşse şimdi indirme alamıycam çok sıkıcı bir durum.Gt2 pro yu İnternetten nerden alabilirim link varmı?
Nasıl bulabilirim peki mağazadan kimehocam sabahtan beri arıyorum yok bir kere mediamark stok düştü aldım 2 saat sonra iptal ettiler işin kötü tarafı paramın da iadesi olmadı daha yakın zaman da vericez dediler. Bir telefon düşse şimdi indirme alamıycam çok sıkıcı bir durum.