Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon 10.999,00TL

BU FİYATA ALINIR - ALINMAZ ?

• ALINIR

Oylar: 70 57.9%
  • ALINMAZ

Oylar: 51 42.1%

• Oy kullanan toplam üye
    121
Güzel fiyatmış 10k altına düştüğü gibi alıcağım bir cihaz. Realme nin cihazı da güzel.
realme gt2 pro, iphone 13 pro ile yarışıyor bildiğin 13bin tl vs 40bin tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O durum geri alındı. Seçime kadar rahatız.
çinli pazarlamacılar sermayeyi tekeline almasın diye ek vergilendirmeler koyuyorlar yoksa çinin dünyada şuanda ucuza f/p ürünler - araçlar pazarlanıdığını düşünüyorum.

arkadaşlar konu burada gt pro 2 dönüyor diye burada soracağım elimde poco x3 pro 256 gb var satıp değiştirmeye değer mi
ne düşünüyorsunuz

realme gt2 pro, iphone 13 pro ile yarışıyor bildiğin 13bin TL vs 40bin TL

çinli pazarlamacılar sermayeyi tekeline almasın diye ek vergilendirmeler koyuyorlar yoksa çinin dünyada şuanda ucuza f/p ürünler - araçlar pazarlanıdığını düşünüyorum.
Evet öyle malesef.

arkadaşlar konu burada gt pro 2 dönüyor diye burada soracağım elimde poco x3 pro 256 gb var satıp değiştirmeye değer mi
ne düşünüyorsunuz
Değer

Her yerde GT2 Pro yorumu görmeye başladım, neden böyle birden hype oldu bu telefon? Gidip alacam en sonunda...

Vatanda mı avantajlı yarın bakayım

Her yerde GT2 Pro yorumu görmeye başladım, neden böyle birden hype oldu bu telefon? Gidip alacam en sonunda...
Büyük ihtimalle alamayacaksınız. Neredeyse tüm stoklar tükendi. Stok olan mağazaları araştırın. Almak istiyorsanız acele etmelisiniz. Telefonun düşük ışık performansının bana göre çok çok iyi olduğunu da söylemeliyim

Gt2 pro yu İnternetten nerden alabilirim link varmı?
hocam sabahtan beri arıyorum yok bir kere mediamark stok düştü aldım 2 saat sonra iptal ettiler işin kötü tarafı paramın da iadesi olmadı daha yakın zaman da vericez dediler. Bir telefon düşse şimdi indirme alamıycam çok sıkıcı bir durum.

hocam sabahtan beri arıyorum yok bir kere mediamark stok düştü aldım 2 saat sonra iptal ettiler işin kötü tarafı paramın da iadesi olmadı daha yakın zaman da vericez dediler. Bir telefon düşse şimdi indirme alamıycam çok sıkıcı bir durum.
Nasıl bulabilirim peki mağazadan kime
aldırata bilirim tanıdığım da yok komisyon la aldıtmazmıyım birine bşgşn yokmu

Geri