Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Snapdragon Alınır mı ?

Dejour

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
490
Bütçe
18000
Cihazın fiyatı şuan Hepsiburada'da 15-16K Arasında. Bu fiyatlara A Serisi yerine s21fe cihazı almayı düşünüyorum.
Çevremde zaten Snapdragon versiyonlu S20 FE var 2 arkadaşım kullanıyor.
Redmi Note 11 64 GB'lıktan geçeceğim.
Pek oyun oynamıyorum. oynasamda günde 1 saat mini oyunlar.

artık eski cihaz hocam pek tavsiye etmem

S20 FE'ye göre durumu farklı, işlemciler (EX 2100/SD 888) eski zamanda Samsung'un elinden çıktığı için hem ısı hem de pil ömrü konusunda iç açıcı değil, kullanıp memnun olan kullanıcılar da var. 4k 60 FPS video kaydı, SoC dışındaki avantajlarıyla alınmaz değil.

Cihazın fiyatı şuan Hepsiburada'da 15-16K Arasında. Bu fiyatlara A Serisi yerine s21fe cihazı almayı düşünüyorum.
fibabanktan 16.5k fiyata 12 ay peşin fiyatına taksit şeklinde alabilirsin o fiyatlara 4k 60fps çekebilen telefon sayısı çok az gayet yeterli cihaz bataryasıda çok korkulacak kadar değil ama yinede çok beklentiye kapılmamak gerekli. batarya ilk 3 5 gün kendini optimize ediyor senin kullanmana göre sonrasında daha uzun gitmeye başlıyor batarya

daha ucuza yine snapdragon işlemcili a36 var ama tabi biri s serisi biri a serisi o bakımdan fark var. ama batarya ömrü güncellik olsun a36 da üzmez diye düşünüyorum.

daha ucuza yine snapdragon işlemcili a36 var ama tabi biri s serisi biri a serisi o bakımdan fark var. ama batarya ömrü güncellik olsun a36 da üzmez diye düşünüyorum.
a36 bence fiyatını çok haketmiyor a55 daha mantıklı

Pardon mesajı düzenliyorum son satırı okumamışım eğer bütçen yeterse Honor 200 gibi cihazlara bakabilirsin ama güncel olması çoğunlukla daha iyi olur.

A55 bakın

Bi tanıdığım kullanıyor memnun. Bende beğeniyorum.

a55 alabilirsin fibabank üzerinden 12 taksitle. 20k üzeri telefonlara da 3 taksit + 3 ay erteleme var. s21fe de kararlıysan onu da 12 taksitle oradan alabilirsin.

hocam bütçem benimde öyle ama s24 fe zorluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri