Neler Yeni

Samsung galaxy s23 fe 18350tl ye alınır mı??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
18500
arkdaşlar sarı sitede buldum 10 günlük cihaz şarj kablosu dahi açılmamış jelatini üstünde fiyat başlıktaki gibi mint yeşili renginde telefonla ilgili olumsuz yorumlar gördüm sizce bu fiyata alınır mı? daha iyi cihazlar varmıdır bu fiyata s23 e bende baktım fakat arada 10k fiyat farkı var ve ben 18k bütçeye zor çıktım sizce almalımıyım bu fiyata?

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Enes Altunışık
arkdaşlar sarı sitede buldum 10 günlük cihaz şarj kablosu dahi açılmamış jelatini üstünde fiyat başlıktaki gibi mint yeşili renginde telefonla ilgili olumsuz yorumlar gördüm sizce bu fiyata alınır mı? daha iyi cihazlar varmıdır bu fiyata s23 e bende baktım fakat arada 10k fiyat farkı var ve ben 18k bütçeye zor çıktım sizce almalımıyım bu fiyata?
Temizse alınabilir. Güzel cihaz.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temizse alınabilir. Güzel cihaz.
hocam telefon ele alındığında kalitesizmi hissettiiyor öyle şeyler okumuştum incelmelerde kaliteli duruyor kamera vs olarak nasıl sizce bi aklıma takılan çentikleri var okadar birde bu işlemci 8 gen 1 den iyi mi? kötümü okuduklarıma göre 8 gen 1 den daha az ısınıyormuş biraz daha performanslıymış ne kadar doğru bilemem

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Enes Altunışık
hocam telefon ele alındığında kalitesizmi hissettiiyor öyle şeyler okumuştum incelmelerde kaliteli duruyor kamera vs olarak nasıl sizce bi aklıma takılan çentikleri var okadar birde bu işlemci 8 gen 1 den iyi mi? kötümü okuduklarıma göre 8 gen 1 den daha az ısınıyormuş biraz daha performanslıymış ne kadar doğru bilemem
Hissiyatı bilmiyorum kullanmadım. Abimde s23 var. Canavar gibi telefon. Bu da bir alt modeli. İyidir. En az 5 yıl sıkıntısız kullanırsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom