Neler Yeni

Samsung Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

xlooterz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hüseyin Yemenli
Bütçe
80000
Hangi telefonu almayalım hangisi daha iyi genellikle fotoğraf çekmeyi seviyorum arada falan oyun oynamayı ama telefonu genellikle fotoğraf sosyal medya video çekme amaçlı kullanacağım hangisini almayalım.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Hangi telefonu almayalım hangisi daha iyi genellikle fotoğraf çekmeyi seviyorum arada falan oyun oynamayı ama telefonu genellikle fotoğraf sosyal medya video çekme amaçlı kullanacağım hangisini almayalım.
işin içine sosyal medya giriyorsa ip hocam

şahin doğan

80+ Platinum
14 Pro Max.

xlooterz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hüseyin Yemenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay bekle 15 Pro al. 80K bütçede de alınır yani o kadar pahalı çıkmayacaklar 😀
her ay herşeye zam geliyor aslında 14pro max alıp s24 çıkınca satıp s24 ultra almak var kafamda

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
S23 ultra var bende, gayet de guzel telefon.
Arkadaslarin iphone14pro maxlariyla kiyasladigimda samsungun kamerasi daha iyi, zateb 10x optik zoom yapabiliyor. Yazilacak bir suru sey var da neyse.
iphone'a 20bin tl fazla vermeye gerek var mi, iyi arastir bence.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Sosyal medyaya atılan fotolar filan günümüz telefonları ile çoğunluk ile aynı kalitede gidiyor. 80bin bu paylaşımlardan para kazanmayacaksan çok para bence.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Sosyal medya kısmında Samsung anlaşması var. Tabi iPhone kadar iyi değil ama her güncelleme ile daha iyi oluyor. Video kalitesi olarak iPhone daha iyi fakat fotoğraf batarya ekran olarak S23 Ultra çok iyi. Video sabitleme konusuna bakarsak dünya kadar Video izledim forumlarda gezdim kendim test ettim S23 Ultra 2 kat büyük OIS ile çok daha iyi. Eylül gibi iP15 serisi çıkar Eylül sonuna doğru onu da bekleyebilirsin. Samsung için çok dişli bir rakip gelebilir. Space Zoom'a sahip kamera falan diyorlar Apple sevmem ama ben de merak ettim sonuç olarak teknoloji etinden sütünden yararlanmak için var. Taraf tutmayı doğru bulmuyorum. ( Sevmem dememin nedeni de Türkiye'de ki kitlesi. Ve elini kolunu bağlayan sistemi.)

halitxct

80+ Silver
Kamera olarak s23ultra daha iyi 2side seni üzmez zaten şuan alabileceğin en üst düzey telefonlar hangisini istiyosan onu al

şahin doğan

80+ Platinum
Sosyal medya kısmında Samsung anlaşması var. Tabi iPhone kadar iyi değil ama her güncelleme ile daha iyi oluyor. Video kalitesi olarak iPhone daha iyi fakat fotoğraf batarya ekran olarak S23 Ultra çok iyi. Video sabitleme konusuna bakarsak dünya kadar Video izledim forumlarda gezdim kendim test ettim S23 Ultra 2 kat büyük OIS ile çok daha iyi. Eylül gibi iP15 serisi çıkar Eylül sonuna doğru onu da bekleyebilirsin. Samsung için çok dişli bir rakip gelebilir. Space Zoom'a sahip kamera falan diyorlar Apple sevmem ama ben de merak ettim sonuç olarak teknoloji etinden sütünden yararlanmak için var. Taraf tutmayı doğru bulmuyorum. ( Sevmem dememin nedeni de Türkiye'de ki kitlesi. Ve elini kolunu bağlayan sistemi.)
Batarya ve ekranda 14 Pro Max daha iyi. 2 Kat büyük OİS ne oluyor?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
S23 ultranin 100x zoomu beni çok cezbediyor şahsen denemek istiyorum su teknolojiyi ama malum...

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Batarya ve ekranda 14 Pro Max daha iyi. 2 Kat büyük OİS ne oluyor?
Veri olarak bakıldığında daha iyi olabilir. Parlaklık konusunda evet daha iyi. Ama iş sentetik teste ve kullanıma gelince S23 Ultra daha iyi. Neden? Kullanılan piksel teknolojisi Dinamik Amoled teknolojisi düz Oled'den çok daha iyi. 14 PM ekranı ısınıyor. Ki bu denli yüksek parlaklık için normal bir şey. Piksel farkından dolayı renkler S23 Ultra da daha iyi. Tabi ikisi de Samsung ekranı kaliteli ekranlar benim dediğim bu. TFT ile OLED gibi bir farktan bahsetmiyorum. OIS konusuna gelecek olursak. Şuana kadar Samsung'un kullandığı OIS'lerden 2 kat büyük bir OIS var S23 Ultra'da. Xiaomi 13S Ultra'da S23 Ultra'dan sonra HyperOIS olarak tanıttı OIS sistemini. Apple 12 ve 12 Mini'de son kez OIS kullandı. (12 Pro kesin değil bakmam lazım) 12 P ve 12 PM'te Sensor Shift OIS'e geçildi. 12 PM'te kullanılan SensorShift ile 14 PM'te ki aynı. 15 serisinde bir el atarlar ona. Gece çekimlerinde çok iyi performans veriyor S23 Ultra.

Top Bottom