Bİraz fark verip amazondan almak daha mantıklı sadece taksit harici.Amazonunda kendi garantisi kapsamında çünkü+Samsung ds kendisi garanti veriyor.idefixte yeşil olan 5498 tl ve 6 ay faizsit taksiti var alıp almamakta kararsız kaldım
Huaweide bundaki özelliklerin çeyreği yokta o yüzden.Pil ömrü gitmiyor şarjı az gidiyor sadece şikayet edilen noktası o huaweiler falan 1 hafta 10 gün rahat çıkarıyor.
Bu düşüş çok göze batacak seviyedeyse garanti değişim yapar mı?Babama da aldım 5024 e iptal mi etsemMaalesef düşüyor hocam
Garantisi var hocam Samsung tarafından denenebilir ama size kalmış yineBu düşüş çok göze batacak seviyedeyse garanti değişim yapar mı?Babama da aldım 5024 e iptal mi etsem
Ne şarj sorunu?
Aktif müzik dinleyip reminder, kronometre kullanıyorum 400 mahla 2 günü çıkartmasına şaşıyorum bt kulaklığı bağlıyorum dışarı çıkıyorum telefonsuz. alışveriş yapmak dışında her şeyi yapabiliyorum o 2 hafta gidiyor dediğiniz saatler saat değil.
Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz?Uzun vadede her türlü 1 günü çıkarır mı?Garantisi var hocam Samsung tarafından denenebilir ama size kalmış yine
hocam yaklaşık 3 yıldır samsung watch kullanıyorum.Fiyatı iyidir veya değildir bilmiyorum ama ben samsung saat alma hatasını watch 6 classic ile yaptım onuda zararına sattım bidaha sarjı 1 bilemedin 1.5 gün giden saat almam
hocam yaklaşık 3 yıldır samsung watch kullanıyorum.
hatta bu yazıyı bile samsung watchtan yazıyorum.
evet şarjı 1 günü zor çıkartıyor ama içinde sunuğu özelliklerin yarısını sunan başka bir marka saat yok.
ister mouse olarak kullan ister saat istersende bir mp4
Play store olması zaten mükemmel istediğini kurabiliyorsun.
apk destekliyor ve kendi içinde google haritalar çevrimdışı bile çalışıyor.
böyle bir güce ve ulaşılabilirliğe 1 gün batarya ömrüde normal kalıyor.
sabah çıkarken fulleyip çıkıyorum şuanda 50 ye düşmüş mesela (6 classic)
ne yaptın dersen mouse gibi kullandım.
dex e bağlanıp sunumlarımı ne bir mouse nede bir klavyeye ihtiyaç duymadan sadece bileğimi oynatarak yaptım.
bunları yapabilede başka bir marka yok
Saat kordonuna namaz vakti uygulaması widget gibi eklenebiliyor mu? Yani ana ekranda pil, kalp hızı vs var ya onun gibi ana ekrana eklenebiliyor mu? Ekleniyorsa sürekli güncel şekilde çalışıyor mu?(yani arada 2 saat geriden gelme gibi durum oluyor mu pil tasarrufu vs durumundan dolayı?)Kullanıyorum yeşil 44mm lik modelini.Babam çok sevdi bir tane de babama aldım yeşilinden bir tane daha.5024 e geldi.Sorunuz olursa cevaplarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyeceğim reisSaat kordonuna namaz vakti uygulaması widget gibi eklenebiliyor mu? Yani ana ekranda pil, kalp hızı vs var ya onun gibi ana ekrana eklenebiliyor mu? Ekleniyorsa sürekli güncel şekilde çalışıyor mu?(yani arada 2 saat geriden gelme gibi durum oluyor mu pil tasarrufu vs durumundan dolayı?)