Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
5k ya Samsung m13 nasıl? İyi midir. Kısaca baktım nfc si falan var o fiyatta nfc olan telefon pek yok. Değer mi alınır mı başka öneri var mı
5.5k max şu an pek üst düzey bir şey istemiyorum zatenkötü telefon. bütçen nedir?
Redmi note 11 nasıldır![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
![]()
OPPO A55 128GB 4GB RAM Işıltılı Siyah Cep Telefonu – OPPO Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
her geçen gün fiyatı artıyor bunların ya 2 si arasında kaldıysan attıklarımın bütçen zorlanırsa a55 al zorlanmazsa redmi note 11Redmi note 11 nasıldır
Note 11'in fiyatı artmadan alsanız iyi olur. Ben note 11 pro 5g alacağım fakat her geçen gün & hafta fiyatı artıyor.Redmi note 11 nasıldır
Seneye değiştiricem zaten telefonu yks var bu sene ve şu anki telefonumun ekranı pert oldu. Bu sene giriş orta segment bir şey almayı düşünüyorum çünkü telefonu okul için çok fazla kullanıyorum. Seneye düzgün bir şey alırım. Peki o zaman fiyatı artmadan note 11 i alayim. TeşekkürlerNote 11'in fiyatı artmadan alsanız iyi olur. Ben note 11 pro 5g alacağım fakat her geçen gün & hafta fiyatı artıyor.
Note 11 giriş & orta segmentte işinizi görür. İdeal kullanımda ( bana göre ) en az 2.5 yıl götürür. 90Hz ekranı var, işlemciside gündelik işlerde yeterli. 2022 Model bir telefon instagramda v.b yerlerde gezerken kasmaz bu yüzden dert edilebilecek bir tarafı yok. Tek sıkıntı tarafı, 5.5k'yı hak ediyor mu etmiyor mu..