❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24 3.899 TL

dün sipariş verdim pazaretsi deneyimleyeceğim bu ve msi 180hz ips arasında kalmıstım bunu aldım

Uygunsuz Dil
dün sipariş verdim pazaretsi deneyimleyeceğim bu ve msi 180hz ips arasında kalmıstım bunu aldım
Benim deneyimleme şansım oldu.
O yüzden bir tane daha sipariş geçtim.
Ghosting varsa iade eder geçersiniz.

Bu forum ahmak insanlarıda barındırıyor içinde.
G3 serisinin farklı verisyonlarında bi haber kullanıcılar kafalarına göre yorum atıyor.

Ayrıca evet g3 bir modelinde ciddi anlamda ghosting problemi bende görmüştüm.
Ancak 2022 model mi 2023 mü onu hatırlamıyorum. O yüzden dedikleri doğru ancak ahmaklıkları ise hangi verisyon ona bakmadan yorum yapmalarından anlaşılıyor.

Söz konusu konuda ki model ise 2024 olan model.

Boş yapıp işkembeden sallayarak vatandaşı yanlış yönlendirme.
Bilginiz güveniyorsan kanıtlarınla gel konuş yok işkembeden sallayacaksan yallah ıps panelle valorant oynamaya.

Gtg bahsediyor birde. Şu elemana 180 hz 144 çekin 5 ms 1 ms çekin geldiğinde aradaki farkı anlamasına imkan yok.
Sanki samsung bana para ödüyor? İtibar etmeyin bu elemana. Almak isteyen alsın ghosting varsa iptal eder geçersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım ben yalan mı atıyorum?
Diyorum ki herhangi bir ghosting rastlamadım.
Bu ürünün 3 verisyonu var. Konuşacak isek bu son 2024 model üzerinden konuşmamız gerek.
aylardır 144hz olan g3 modelini kullanıyorum diyorum yaşadığım tecrübeyi gördüğüm ghostingi anlatıyorum sana. ne bu gereksiz tavır ve üslup hocam? yarın atayım buraya ghosting ufo test fotosunu

Benim deneyimleme şansım oldu.
O yüzden bir tane daha sipariş geçtim.
Ghosting varsa iade eder geçersiniz.

Bu forum ahmak insanlarıda barındırıyor içinde.
G3 serisinin farklı verisyonlarında bi haber kullanıcılar kafalarına göre yorum atıyor.

Ayrıca evet g3 bir modelinde ciddi anlamda ghosting problemi bende görmüştüm.
Ancak 2022 model mi 2023 mü onu hatırlamıyorum. O yüzden dedikleri doğru ancak ahmaklıkları ise hangi verisyon ona bakmadan yorum yapmalarından anlaşılıyor.

Söz konusu konuda ki model ise 2024 olan model.
Ahmak demek gereksiz olmuş samsungun alt segment va monitörlerinde inanılmaz ghosting var
Bu monitörün 144 ve 165(2024 şubat üretimi bildiğim kadarıyla aynı paneli kullanıyorlar) versiyonlarını kullandım abartısız inanılmaz ghosting vardı başka dandik va monitörlerde kullandım onlardan bile çok daha kötüydü

overdrive modu da şaka gibi

aylardır 144hz olan g3 modelini kullanıyorum diyorum yaşadığım tecrübeyi gördüğüm ghostingi anlatıyorum sana. ne bu gereksiz tavır ve üslup hocam? yarın atayım buraya ghosting ufo test fotosunu
2024 modeli için konuşuyorum ben.
144 dediğin model 2022 üretimi.
Sonra bu ne tavır diyorsunuz?

2024 modeli için konuşuyorum ben.
144 dediğin model 2022 üretimi.
Sonra bu ne tavır diyorsunuz?
doğrudur zaten ben belirttim bunu en başta ama bu da va panel ghosting olmaması elde değil

Ahmak demek gereksiz olmuş samsungun alt segment va monitörlerinde inanılmaz ghosting var
Bu monitörün 144 ve 165(2024 şubat üretimi bildiğim kadarıyla aynı paneli kullanıyorlar) versiyonlarını kullandım abartısız inanılmaz ghosting vardı başka dandik va monitörlerde kullandım onlardan bile çok daha kötüydü

overdrive modu da şaka gibi
Ben kimseyi doğrudan hedef alıp ahmak demedim.
Forum'daki bazı ahmaklar kendini iyi biliyorlar.
Normalde bu tarz kelimeler kullanmayı sevmem ancak zor durumda bırakıyorlar insanı.

Benim rahatsız olduğum kısım kullanmadığı seri için yorumda bulunması.
Direk konuyu baltalamaya gelen var. Neymiş vooooo panel olonmozzzzzzz.
Detay yok ıspat yok nezaket yok direk baltalayıp geçiyor.
Adamın yorum yaptığı ürün modelinin hangi yıla ait olduğu konusunda bile bilgisi yok.

doğrudur zaten ben belirttim bunu en başta ama bu da va panel ghosting olmaması elde değil
Bende 2024 modeli kullanıp deneyim yaşadığım için zaten onun şaşkınlığını dile getirdim.
Ha belki çok profesyoneller azda ghosting olsa fark edebilir ancak ben fark etmedim.

g3 144 hz bende de var 2 yildir kullaniyorum ghosting felaket derecede var. bu modellerde kronik, yok diyen agir kolpa sikiyordur

Ben kimseyi doğrudan hedef alıp ahmak demedim.
Forum'daki bazı ahmaklar kendini iyi biliyorlar.
Normalde bu tarz kelimeler kullanmayı sevmem ancak zor durumda bırakıyorlar insanı.

Benim rahatsız olduğum kısım kullanmadığı seri için yorumda bulunması.
Direk konuyu baltalamaya gelen var. Neymiş vooooo panel olonmozzzzzzz.
Detay yok ıspat yok nezaket yok direk baltalayıp geçiyor.
Adamın yorum yaptığı ürün modelinin hangi yıla ait olduğu konusunda bile bilgisi yok.

Bende 2024 modeli kullanıp deneyim yaşadığım için zaten onun şaşkınlığını dile getirdim.
Ha belki çok profesyoneller azda ghosting olsa fark edebilir ancak ben fark etmedim.
Elinde G3 olmasa bu kadar savunmazsın. 2022 - 2023 - 2024 her ne halt ise fark etmiyor. G3 alınabilecek en kötü gaming monitörler arasında top tier bir monitör. Aksini kanıtlamadan boş telden sallama. Hakaret etmene de gerek yok sakin ol. Al sana biraz link atayım rahatla;

İstersen rahatlaman için daha fazla atabilirim. İnan sayfalarca link çıkıyor karşıma...

Elinde G3 olmasa bu kadar savunmazsın. 2022 - 2023 - 2024 her ne halt ise fark etmiyor. G3 alınabilecek en kötü gaming monitörler arasında top tier bir monitör. Aksini kanıtlamadan boş telden sallama. Hakaret etmene de gerek yok sakin ol. Al sana biraz link atayım rahatla;

İstersen rahatlaman için daha fazla atabilirim. İnan sayfalarca link çıkıyor karşıma...
Bak kardeş o şikayetvar.com konu açmışsın ya hani ufolar gölge bırakıyor arkasından falan.
Şimdi evde ki samsung 2024 modelinin ufo testini çeker atarım soluğu başka forumlara üye olarak alırsın artık.

Ben konuyu açtıktan sonra monitör çok satılanlar da birinci sırada yer buldu.
Geçen ay ise amazon 400 üzerinde satılmış diyor. Binlerce kişi bu monitörü aldığına göre onlar ortada neden yok?
Çünkü monitörlerinde bir sorun yok.

Sen bu mesajımın üstüne yine diretip bir şeyler yazarsan evdeki g3 ufo testini çekip buraya atacağım.

Bak kardeş o şikayetvar.com konu açmışsın ya hani ufolar gölge bırakıyor arkasından falan.
Şimdi evde ki samsung 2024 modelinin ufo testini çeker atarım soluğu bir daha bu forumlarda alırsın artık.

Ben konuyu açtıktan sonra monitör çok satılanlar da birinci sırada yer buldu.
Geçen ay ise amazon 400 üzerinde satılmış diyor. Binlerce kişi bu monitörü aldığına göre onlar ortaya neden yok?
Çünkü monitörlerinde bir sorun yok.

Sen bu mesajımın üstüne yine diretip bir şeyler yazarsan evdeki g3 ufo testini çekip buraya atacağım.
Ülkemizdeki teknoloji cahili seviyesini bir bilsen. Umarım açtığın konu ile çok satanlar kısmında yer aldığını düşünmüyorsundur. Ghosting testini buraya salmak için çok geciktin. Sadece lak lak yapıyorsun. G(hosting)3'ün kronik Black smearing sorunu olup olmadığına dair delili göster haklısın diyelim...

Ülkemizdeki teknoloji cahili seviyesini bir bilsen. Umarım açtığın konu ile çok satanlar kısmında yer aldığını düşünmüyorsundur. Ghosting testini buraya salmak için çok geciktin. Sadece lak lak yapıyorsun. G(hosting)3'ün kronik Black smearing sorunu olup olmadığına dair delili göster haklısın diyelim...
Yalnız bir şartım var.
Ufo testini çekerim eğer gölgelenme yani ghosting yoksa forumdan sınırsız uzaklaştırlacaksın.
Eğer var ise yönetici beni sınırsız uzaklaştırsın.

Kabul ediyorsan hodri meydan. Yok öyle beleş zaman ayırmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,862
Üyeler
173,566
Son üye
Mrtcandeniz
Geri