vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Bende eski modeli var ghostingi fixleme yolu yokmudur
Sizdeki yeni modelin incelemesini hiçbir yerde bulamadım video bulursanız atma şansınız var mıdır acaba ?yeni versiyon işte aynı yerden aldım satıcı felan da hepsiburada. Joyistik var mesela tuş yerine ortada çok daha iyi farklı tasarımı. evet altta çıkıntı var düz. ama ben de ilk curved sandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam aşşırı iyi ayar yapınca black equlaizer felan kapalıysa oled gibi geldi bana resmen siyahlar çok iyi
Pivot özelliğiü yukarı aşağı indirme özelliği ve tasarım olarak çok hoşuma gidiyor bu monitör.Sizdeki yeni modelin incelemesini hiçbir yerde bulamadım video bulursanız atma şansınız var mıdır acaba ?
hocam eğer vaktiniz varsa yaptığınız ayarları atarmısınızayarlarına bakın derim iyi ayar olunca düzelir biraz.
Apu sistem kullanmaktayım hdmi kaç destekliyor monitör ?tabi az sonra atarım
1.4 ama içinden hdmi çıkıyor 1.4 144hz alıyor performansını tam alıyor zatenApu sistem kullanmaktayım hdmi kaç destekliyor monitör ?
Apu sistem kullanmaktayım hdmi kaç destekliyor monitör ?
hocam eğer vaktiniz varsa yaptığınız ayarları atarmısınız
?Tek özelliği Pivot olan, Ghosting sorunu olan ve 2300TL ye satılan bu saçma monitorü almanızı tavsiye etmem
Aynı testi 960P olan ufotestinde de yapabilir misiniz acaba ve overdrive ayarı varsa fastest ya da fast seçiliyken?
![]()
Odyssey G3 24” 144 Hz Çerçevesiz Monitör | Samsung Türkiye
Odyssey G3 24” 144 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü en uygun fiyatlarla samsung.com'da! Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitörler Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
![]() |