Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Odyssey G3 V1 Monitör 2299TL! [Güncel]

Astra G

80+ Bronze
Dürüst konuşayım şuan kullandığım 10 yıllık monitörden daha fazla ghosting var samsung monitörde.
O zaman acaba daha baktığınız modelin aynı olmadığına dikkatli bakın ayrıca bu fiyata varsa başka buyrun önerebilirsiniz.

Jokester

80+ Bronze
beyler durun 2dk mevzu çıkarmayın. parası olmayan zaten alsın samsung kalitesi çamur falan yapacak bişey yok. siz eski tüplüleri görseniz ozaman ağlardınız

Astra G

80+ Bronze
beyler durun 2dk mevzu çıkarmayın. parası olmayan zaten alsın samsung kalitesi çamur falan yapacak bişey yok. siz eski tüplüleri görseniz ozaman ağlardınız
Çok agresifsiniz. Ben videoya yorum yaptım monitöre değil, dikkat etmeniz gereken bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Jokester
nasıl acaba?

Zechion

80+ Silver
çünkü model farklı

çünkü mesela diğer monitörlere bakın mesela aoclara baya fark var onların daha kötüsü var.
Anladığım kadarıyla Odyssey G3 ten iki tane var ve farklı modeller biri ls2 ile başlamakta diğeri lf24 sizdeki ls24 olmalı.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
çünkü model farklı

çünkü mesela diğer monitörlere bakın mesela aoclara baya fark var onların daha kötüsü var.
hocam sizde olan hangisi altında çıkıntı olanmı düz olan mo

çünkü model farklı

Astra G

80+ Bronze

yeni versiyon işte aynı yerden aldım satıcı felan da hepsiburada. Joyistik var mesela tuş yerine ortada çok daha iyi farklı tasarımı. evet altta çıkıntı var düz. ama ben de ilk curved sandım

Işık süzmesi gibi sorunlar yaşadınız mı ?
yok hocam aşşırı iyi ayar yapınca black equlaizer felan kapalıysa oled gibi geldi bana resmen siyahlar çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,872
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom