Zechion
80+ Silver
Atınca beni de etiketler misiniz ?yaparız
Atınca beni de etiketler misiniz ?yaparız
ufonun ghosting modunda gösterir misiniz? orada daha iyi gözüküyorBende 32 GT modeli var 2K olan ve durum bu şekilde . Var mı yok mu anlamıyorum tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım 36 FPS de Ghosting var ama 72 ve 144 de sorun yok.
Attım buyur ve birde diğer aoc gibi bu fiyata en yakın 144hzlere bakın ghosting hangisi daha iyi diye.Atınca beni de etiketler misiniz ?
ufonun ghosting modunda gösterir misiniz? orada daha iyi gözüküyor
Attım buyur ve birde diğer aoc gibi bu fiyata en yakın 144hzlere bakın ghosting hangisi daha iyi diye.
trim DFAA9550 355F 4538 83C5 6A45B095F07D - 4VIO GO!
trim DFAA9550 355F 4538 83C5 6A45B095F07Dgo.4vio.com
tekrar bakarmısınız bende açıldıAlıntıyı görüntüle
Hocam açılmıyor
Hala aynı hatayı almaktayım. İsterseniz youtubeye "liste dışı" şekilde atıp bize link yollayın.tekrar bakarmısınız bende açıldı
Alacağınız mağazaya bu sorduğunuzu sorun.Ghosting olması durumunda iade şansım var mıdır ? Tasarımı ve premium özellikleri dolayısıyla çok güzel bir monitör olarak geliyor gözüme fakat ghosting korkum var çok fazla ghosting çok fazla dendi.
bi bakayımHala aynı hatayı almaktayım. İsterseniz youtubeye "liste dışı" şekilde atıp bize link yollayın.
hocam acaba siz de şuna bakarmısınız siz de açılıyor mu?Alacağınız mağazaya bu sorduğunuzu sorun.
tabii ki derse de alırsınız
Satıcı hepsiburada bu satıcıya sorulmamakta fakat farklı bir satıcıya sordum ve en başta ghosting sorununun samsung garantisi kapsamında olduğnu söyledi, cümle sonunda ise olmadığını söyledi kafam karıştı.Alacağınız mağazaya bu sorduğunuzu sorun.
tabii ki derse de alırsınız
O zaman karşınıza muhattab olarak Samsung'u alacaksınız ve Samsung Müşteri Hizmetlerini arayarak bilgi alacaksınız.Satıcı hepsiburada bu satıcıya sorulmamakta fakat farklı bir satıcıya sordum ve en başta ghosting sorununun samsung garantisi kapsamında olduğnu söyledi, cümle sonunda ise olmadığını söyledi kafam karıştı.
Alıntıyı görüntüle
Kusura bakma canım havadan gelen link'lere tıklamıyorum.bi bakayım
hocam acaba siz de şuna bakarmısınız siz de açılıyor mu?
trim DFAA9550 355F 4538 83C5 6A45B095F07D - 4VIO GO!
trim DFAA9550 355F 4538 83C5 6A45B095F07Dgo.4vio.com
o zaman acaba nasıl gösterebileceğim?O zaman karşınıza muhattab olarak Samsung'u alacaksınız ve Samsung Müşteri Hizmetlerini arayarak bilgi alacaksınız.
Ve sonra da gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz ya da almazsınız.
Kusura bakma canım havadan gelen link'lere tıklamıyorum.
Senlik bir durum yok.
Link'lere karşı alerjim var
En etkili olan tepkimeyi en hızlı moda almak. Yine çok fazla rahatsız ediyorsa en hızlı (mbr) moduna alınBende eski modeli var ghostingi fixleme yolu yokmudur
parlaklığı azaltır haberiniz olsun mbr modu olmayanı açın derim ben çok kısıyor parlaklığı mbr olanıBende eski modeli var ghostingi fixleme yolu yokmudur
Samsung iade kapsamı içerisinde derse o satıcılar içinde geçerli oluyor mu ?O zaman karşınıza muhattab olarak Samsung'u alacaksınız ve Samsung Müşteri Hizmetlerini arayarak bilgi alacaksınız.
Ve sonra da gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz ya da almazsınız.
Kusura bakma canım havadan gelen link'lere tıklamıyorum.
Senlik bir durum yok.
Link'lere karşı alerjim var
Sen hangi marka ürün alıyorsan zaten senin muhattabın o markadır.Samsung iade kapsamı içerisinde derse o satıcılar içinde geçerli oluyor mu ?