Yalon
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
8600 e aldım bende geçen hafta amazondan kargosunu bekliyorum hala32 olanını aldım 9800'e hepsiburadadan geçen hafta, çok memnunum. Tavsiye ederim herhangi bir ölü piksel, ghosting yok. Sadece arkadaki portları az. 1 adet hdmı 1 adet dp koyup geçmişler.
İps miydi o da hocam ? Link alabilir miyimPahalı bence g6 modeli 2k 240hz 8k idi
İps miydi o da hocamPahalı bence g6 modeli 2k 240hz 8k idi
link8600 e aldım bende geçen hafta amazondan kargosunu bekliyorum hala![]()
Evet asusun 260 hz olani var aklimda pesin taksit ariyorum yada karacumayi bekleyecegim. Guzel firsatlar cikacak gibibende 2k monitör arıyorum da ne alsam bir türlü karar veremiyorum, peşin taksit bulursam bütçe 9-10 çıkar
Linki var mı?Pahalı bence g6 modeli 2k 240hz 8k idi
Linki var mı?
Ben linkini paylaştığım G5i sipariş ettim yorumlarda da dediğiniz gibi ölü piksel ile karşılaşan çok kişi var ancak panel değişimi için herhangi bir sıkıntı yaşatmamışlar ondan dolayı problem etmedim6 Eylüldeydi kampanya 9k ya satılmıştı sanırım. Çok fazla ölüpiksel çıkmış diye bir söylenti var.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CVNM3VZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ara ara amazon stok ekliyorİps miydi o da hocam ? Link alabilir miyim
Post automatically merged:
İps miydi o da hocam
link
Ben 9.000 e aldım. Dün 10.000e sattım6 Eylüldeydi kampanya 9k ya satılmıştı sanırım şuan 12 14k civarında fiyatlar. Çok fazla ölüpiksel çıkmış diye bir söylenti var.
Bence pahalı değil fiyatı normal.Pahalı bence g6 modeli 2k 240hz 8k idi
Hocam 2k 240 hz 11 k dan asagi yok suanBen 9.000 e aldım. Dün 10.000e sattım
Post automatically merged:
Bence pahalı değil fiyatı normal.