Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
Hocam benim eski monitörüm ile yeni alıp iade edeceğim monitör ile ghosting karşılaştırması yaptım. Monitörü 3.5 sene böyle kullanmışım hiçte farketmedim. Black smearing oldukça fazla sanırım. Bugün g6 sipariş verdim onda da black smearing varmış ama çok az deniliyor bu asusu farketmediysem g6 da hiç anlamam gibi.
Bu şekilde takip ederek çekersen daha kolay anlaşılır. Bendeki G6 G65B ufo testi bu. Çok az black smearing var ama benim fark edebileceğim kadar yok. Çoğu kişinin de normal kullanımda fark edecegini düşünmüyorum.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Bu şekilde takip ederek çekersen daha kolay anlaşılır. Bendeki G6 G65B ufo testi bu. Çok az black smearing var ama benim fark edebileceğim kadar yok. Çoğu kişinin de normal kullanımda fark edecegini düşünmüyorum.
Sizin gibi yapmıştım hocam videosunuda atayım 1. Olan anlaşılıyor zaten. Eski monitör va paneldi. Va panele göre normalmi bu kadar ghosting ve black smearing olması. Bu arada g6 da nerdeyse black smearing yok gibi sizde çok iyi. Birdaha Va panel almam deyip va aldım yine :D https://streamable.com/4ej4w3

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Burak Kaya
O zaman benimkisi nerydese 1 haftada gelicek :D
Hocam nerede oturuyorsunuz ahahaha ben iç Anadolunun da içerisindeyim bana 3 gün çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin gibi yapmıştım hocam videosunuda atayım 1. Olan anlaşılıyor zaten. Eski monitör va paneldi. Va panele göre normalmi bu kadar ghosting ve black smearing olması. Bu arada g6 da nerdeyse black smearing yok gibi sizde çok iyi. Birdaha Va panel almam deyip va aldım yine :D https://streamable.com/4ej4w3
Benim ışık sızmasından iade ettiğim unitte ghosting ve smearing gerçekten çok çok azdı bu arada

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Hocam nerede oturuyorsunuz ahahaha ben iç Anadolunun da içerisindeyim bana 3 gün çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ışık sızmasından iade ettiğim unitte ghosting ve smearing gerçekten çok çok azdı bu arada
Umarım düzgün gelir ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
O zaman benimkisi nerydese 1 haftada gelicek :D
Buraya değil de Samsung'un verdiği kargo şirketinin bilgi sayfasına bakmak daha doğru olur. Aldığım 3 monitörü de Hepsijet ile göndermişlerdi. Sanıyorum ki sizde de öyledir. 3 gün içinde gelmişti 3ü de. İstanbuldan Adanaya

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Buraya değil de Samsung'un verdiği kargo şirketinin bilgi sayfasına bakmak daha doğru olur. Aldığım 3 monitörü de Hepsijet ile göndermişlerdi. Sanıyorum ki sizde de öyledir. 3 gün içinde gelmişti 3ü de. İstanbuldan Adanaya
Benim buraya ist veya ankaradan kargoya verildikten ertesi gün sonra elimde olmuş oluyor, monitörü sabah sipariş verdim bugün kargoya teslim edilmedi ne zaman edecekler bakalım sitede kargo bekleniyor diyor. Hocam bu arada yukarda size en son yazdığım şeye bakarmısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
Kötü VA panelde normal maalesef. Şu VA paneli gördükten sonra ben de VA onermezdim. Gerçekten aşırı fazla duruyor. Ama G6 G65B'yi gördükten sonra bazı VA'lar da alınabilir dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,653
Üyeler
170,229
Son üye
abandoned
Top Bottom