Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
904
Sepette 11999₺ a düşüyor biraz önce 15199₺ ile alınıyordu. Acaba indirim mi gelecek :D

1762590489274.webp
1762590509169.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kullanım amacın ne olucak? VA panel bir monitöre bu paraları vermek saçma. Samsung öğrencilere OLED 360 hz 2K monitör satılıyodu 17 bine kesinlikle o devam ediyorsa onu al. 8 Bine düşse yine almam bu monitörü
Bu zamana kadar hep IPS aldım. Siyahlar hiç bir zaman tatmin edecek kadar siyah olmadı. Biliyorum OLED kadar olamayacaktır siyahlar. VA da ama IPS den iyi olacaktır. O fiyat bandına oled göremedim hocam.

1762591091140.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öğrenci indiriminde sadece bu varmış birde 32" modeli : https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS27FG812SUXUF/

Bu zamana kadar hep IPS aldım. Siyahlar hiç bir zaman tatmin edecek kadar siyah olmadı. Biliyorum OLED kadar olamayacaktır siyahlar. VA da ama IPS den iyi olacaktır. O fiyat bandına oled göremedim hocam.

Alıntıyı görüntüle
Öyle gözükmez zaten. Sadece öğrenci belgesi doğrulayanlara o fiyata çıkıyor o ürün. O ürünü o fiyata almak imkansız ancak samsung çok güzel bir kampanya yapmıştı araştır istersen devam ediyodur belki bu forumdada bir çok konu açıldı o kampanyayla ilgili

Sepette 11999₺ a düşüyor biraz önce 15199₺ ile alınıyordu. Acaba indirim mi gelecek :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
alınır

Kullanım amacın ne olucak? VA panel bir monitöre bu paraları vermek saçma. Samsung öğrencilere OLED 360 hz 2K monitör satılıyodu 17 bine kesinlikle o devam ediyorsa onu al. 8 Bine düşse yine almam bu monitörü
bu cahile aldırma.

20 ye yakın monitör denedim en iyi VA lardan en iyi IPS lere kadar. Güncel OLED kullanıyorum. OLED e paran yetmiyor ise.
IPS den VA geçme koşulları bence:
-KARANLIK ODA
-SİNGLE PLAYER OYUNLAR
-ONLİNE İSE FPS / REKABETÇİ OYUNLARINDAN UZAK OYUN ZEVKİ
-FİLM-VİDEO İZLEMEYE ODAKLI MONİTÖR KULLANIMI
-PC ÜZERİNDEN OKUMA ÇALIŞMASI YAPMAMAK.

Bu koşulları karşılıyorsan en az 3-4 tanesini IPS den VA ya geçmelisin. Ayrıca kaliteli bir VA al. Verdiği kontrast oranı ve renk milyar olursa çok daha güzel olur.

Son düzenleme:
Doğrulama yaptım. QHD de gözüken modeller bunlar hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.
1762591556260.webp

Ürünü alabilirsin kesinlikle alınır alınmaz diyene bakma kullanmadığı için kulaktan dolma bilgilerle laf atabiliyor.2 aydır kullanıyorum 12k aldım bende ürün çok iyi o denilen oled versiyonu da var evet arada 12 13k oynuyor vermek istiyorsan alabilirsin.Bana göre en mantıklı bu ürün 240hz 2k renkleri ips ile aynı siyahlar çok çok iyi tamamen siyah gösteriyor pivot bunu biliyorsundur zaten en iyi özelliği akıllı monitör olması çok kullanışlı ve iyi özellik.Hem monitör hem akıllı televizyon alıyorsun öyle düşün.Pc açmadan youtube netflix tarayıcıya bile girebiliyorsun. Kumandası vs de dolu dolu o kadar çok ayar var ki buraya yazarsam 30dk alır herşeyi düşünüp koymuşlar gerçekten almaya değer ürün zaten diğer forumlarda bas bas bağıra bağıra bu ürünü öneriyorlar bu fiyatta konusunu bulabilirsin. Yinede karar senin.

Ürünü alabilirsin kesinlikle alınır alınmaz diyene bakma kullanmadığı için kulaktan dolma bilgilerle laf atabiliyor.2 aydır kullanıyorum 12k aldım bende ürün çok iyi o denilen oled versiyonu da var evet arada 12 13k oynuyor vermek istiyorsan alabilirsin.Bana göre en mantıklı bu ürün 240hz 2k renkleri ips ile aynı siyahlar çok çok iyi tamamen siyah gösteriyor pivot bunu biliyorsundur zaten en iyi özelliği akıllı monitör olması çok kullanışlı ve iyi özellik.Hem monitör hem akıllı televizyon alıyorsun öyle düşün.Pc açmadan youtube netflix tarayıcıya bile girebiliyorsun. Kumandası vs de dolu dolu o kadar çok ayar var ki buraya yazarsam 30dk alır herşeyi düşünüp koymuşlar gerçekten almaya değer ürün zaten diğer forumlarda bas bas bağıra bağıra bu ürünü öneriyorlar bu fiyatta konusunu bulabilirsin. Yinede karar senin.
bir de bazı elemanlar fpsten uzaksa al diyor da tamamiyle yalan. bu monitörü aldım faceit ve csde ranklarım ve statlarım baya bir arttı. Şu anda her maçta mvp ya da 3. oluyorum. ortalama bir ips ile va arasında 2-3ms oynuyor max g65b va paneli ortalama bir ipsten bile çok daha hızlı. Siyah doğruluna bir şey diyemem bile çok iyi. Kendi işletim sistemi de var sistem yokken oradan paso dizi izledim. Kavisli olduğundan ekran daha derli toplu FPS oyunları için çok daha ideal

alınır

bu cahile aldırma.
Kendi malınızı övmeyi bırakın arkadaşlar. Ben bu zamana kadar çıkmış en kaliteli VA panele sahip monitörü kullandım uzun yıllardır. VA alınmaz demiyorum. Monitör alma işi kullanım amacına göre değişir. FPS tarzı oyunlar hızlı oyunlar oynuyor ise veya bilgisayar başında metin okuma olayını yapıyor iseniz VA panel çok kötü performansı o durumlarda güncel kur ile bu paralara milyar renk veren ve güzel kontrast değerlere sahip IPS daha mantıklı. (KULLANIM AMACINA GÖRE DEĞİŞİR)

Aynen kardeşim VA panel FPS de çok iyi. Bildiğin şeyler hakkında yorum yapın kendi malınızı övmeyin rica ediyorum. 3 yıl VA panel kullandım CS dahil VA panel FPS rezelattir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,317
Üyeler
184,143
Son üye
naximus
Geri