EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Sepette 11999₺ a düşüyor biraz önce 15199₺ ile alınıyordu. Acaba indirim mi gelecek 
BuSepette 11999₺ a düşüyor biraz önce 15199₺ ile alınıyordu. Acaba indirim mi gelecek
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Anlamadım
Kullanım amacın ne olucak? VA panel bir monitöre bu paraları vermek saçma. Samsung öğrencilere OLED 360 hz 2K monitör satılıyodu 17 bine kesinlikle o devam ediyorsa onu al. 8 Bine düşse yine almam bu monitörüSepette 11999₺ a düşüyor biraz önce 15199₺ ile alınıyordu. Acaba indirim mi gelecek
Bu zamana kadar hep IPS aldım. Siyahlar hiç bir zaman tatmin edecek kadar siyah olmadı. Biliyorum OLED kadar olamayacaktır siyahlar. VA da ama IPS den iyi olacaktır. O fiyat bandına oled göremedim hocam.Kullanım amacın ne olucak? VA panel bir monitöre bu paraları vermek saçma. Samsung öğrencilere OLED 360 hz 2K monitör satılıyodu 17 bine kesinlikle o devam ediyorsa onu al. 8 Bine düşse yine almam bu monitörü
Öyle gözükmez zaten. Sadece öğrenci belgesi doğrulayanlara o fiyata çıkıyor o ürün. O ürünü o fiyata almak imkansız ancak samsung çok güzel bir kampanya yapmıştı araştır istersen devam ediyodur belki bu forumdada bir çok konu açıldı o kampanyayla ilgiliBu zamana kadar hep IPS aldım. Siyahlar hiç bir zaman tatmin edecek kadar siyah olmadı. Biliyorum OLED kadar olamayacaktır siyahlar. VA da ama IPS den iyi olacaktır. O fiyat bandına oled göremedim hocam.
Alıntıyı görüntüle
alınırSepette 11999₺ a düşüyor biraz önce 15199₺ ile alınıyordu. Acaba indirim mi gelecek
bu cahile aldırma.Kullanım amacın ne olucak? VA panel bir monitöre bu paraları vermek saçma. Samsung öğrencilere OLED 360 hz 2K monitör satılıyodu 17 bine kesinlikle o devam ediyorsa onu al. 8 Bine düşse yine almam bu monitörü
bir de bazı elemanlar fpsten uzaksa al diyor da tamamiyle yalan. bu monitörü aldım faceit ve csde ranklarım ve statlarım baya bir arttı. Şu anda her maçta mvp ya da 3. oluyorum. ortalama bir ips ile va arasında 2-3ms oynuyor max g65b va paneli ortalama bir ipsten bile çok daha hızlı. Siyah doğruluna bir şey diyemem bile çok iyi. Kendi işletim sistemi de var sistem yokken oradan paso dizi izledim. Kavisli olduğundan ekran daha derli toplu FPS oyunları için çok daha idealÜrünü alabilirsin kesinlikle alınır alınmaz diyene bakma kullanmadığı için kulaktan dolma bilgilerle laf atabiliyor.2 aydır kullanıyorum 12k aldım bende ürün çok iyi o denilen oled versiyonu da var evet arada 12 13k oynuyor vermek istiyorsan alabilirsin.Bana göre en mantıklı bu ürün 240hz 2k renkleri ips ile aynı siyahlar çok çok iyi tamamen siyah gösteriyor pivot bunu biliyorsundur zaten en iyi özelliği akıllı monitör olması çok kullanışlı ve iyi özellik.Hem monitör hem akıllı televizyon alıyorsun öyle düşün.Pc açmadan youtube netflix tarayıcıya bile girebiliyorsun. Kumandası vs de dolu dolu o kadar çok ayar var ki buraya yazarsam 30dk alır herşeyi düşünüp koymuşlar gerçekten almaya değer ürün zaten diğer forumlarda bas bas bağıra bağıra bu ürünü öneriyorlar bu fiyatta konusunu bulabilirsin. Yinede karar senin.
Ürünü alabilirsin kesinlikle alınır alınmaz diyene bakma kullanmadığı için kulaktan dolma bilgilerle laf atabiliyor.2 aydır kullanıyorum 12k aldım bende ürün çok iyi o denilen oled versiyonu da var evet arada 12 13k oynuyor vermek istiyorsan alabilirsin.Bana göre en mantıklı bu ürün 240hz 2k renkleri ips ile aynı siyahlar çok çok iyi tamamen siyah gösteriyor pivot bunu biliyorsundur zaten en iyi özelliği akıllı monitör olması çok kullanışlı ve iyi özellik.Hem monitör hem akıllı televizyon alıyorsun öyle düşün.Pc açmadan youtube netflix tarayıcıya bile girebiliyorsun. Kumandası vs de dolu dolu o kadar çok ayar var ki buraya yazarsam 30dk alır herşeyi düşünüp koymuşlar gerçekten almaya değer ürün zaten diğer forumlarda bas bas bağıra bağıra bu ürünü öneriyorlar bu fiyatta konusunu bulabilirsin. Yinede karar senin.
Kendi malınızı övmeyi bırakın arkadaşlar. Ben bu zamana kadar çıkmış en kaliteli VA panele sahip monitörü kullandım uzun yıllardır. VA alınmaz demiyorum. Monitör alma işi kullanım amacına göre değişir. FPS tarzı oyunlar hızlı oyunlar oynuyor ise veya bilgisayar başında metin okuma olayını yapıyor iseniz VA panel çok kötü performansı o durumlarda güncel kur ile bu paralara milyar renk veren ve güzel kontrast değerlere sahip IPS daha mantıklı. (KULLANIM AMACINA GÖRE DEĞİŞİR)alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu cahile aldırma.