Neler Yeni

Yardım SAMSUNG ODYSSEY G65B Işık sızması sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Burak Kaya
Arkadaşlar merhabalar,
@Fantastiktürk hocamın başlığını gördükten sonra bu monitörü almaya karar verdim. Monitör geldi ve bu gün kurulumunu yaptım fakat sanki monitörde çok fazla ışık sızması var gibi görünüyor. Bir görüntüsünü bırakıyorum. Sizce bu kadar ışık sızması normal midir ? Ürünü geri göndermeli miyim ?
Telefonum karanlıkta çok iyi fotoğraf çekemediğinden, hem fotoğraf hem video ekliyorum. Tüm fotoğraf ve videolar tamamen siyah ekrandan çekildi.
Videoyu Youtube'a yükledim. Videoda daha anlaşılır görünüyor.
WhatsApp Image 2025-03-18 at 00.33.17.jpeg
WhatsApp Image 2025-03-18 at 00.32.20.jpeg
WhatsApp Image 2025-03-18 at 00.28.52.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Windowsu karanlık modda kullandığımdan özellikle windows pencerelerinde ve opera GX karanlık ekranlarda, ortadaki ve sağ alttaki sızma çok belli oluyor ve rahatsız ediyor.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Talat
Arkadaşlar merhabalar,
@Fantastiktürk hocamın başlığını gördükten sonra bu monitörü almaya karar verdim. Monitör geldi ve bu gün kurulumunu yaptım fakat sanki monitörde çok fazla ışık sızması var gibi görünüyor. Bir görüntüsünü bırakıyorum. Sizce bu kadar ışık sızması normal midir ? Ürünü geri göndermeli miyim ?
Telefonum karanlıkta çok iyi fotoğraf çekemediğinden, hem fotoğraf hem video ekliyorum. Tüm fotoğraf ve videolar tamamen siyah ekrandan çekildi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Windowsu karanlık modda kullandığımdan özellikle windows pencerelerinde ve opera GX karanlık ekranlarda, ortadaki ve sağ alttaki sızma çok belli oluyor ve rahatsız ediyor.
baya varmış hariden nerden aldınız monitörü..

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mustafa Yeşilyurt
hocam arkasındaki ışık karanlık ortamda ne kadar belli oluyor güzel oluyormu bişeyler izlerken bende alamayı planlıyorum bu monitörü

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Father
ilk defa bu kadar sızma görüyorum sanırsam en üst seviye buydu

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Burak Kaya
yok hocam monitörün arkasındaki rgb ışığı diyorum
Hocam arkasındaki ışık karanlıkta gayet güzel belli oluyor, ben ortama güzel bir hava kattığını düşünüyorum. Yalnız film oyun vs ışığına uygun renk alma modu stabil çalışmıyor, sürekli değişiyor. Sabit ışıkta kullanılabilir.
ilk defa bu kadar sızma görüyorum sanırsam en üst seviye buydu
İadeye mi gider diyorsunuz hocam

kayn999

80+
Arkadaşlar merhabalar,
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Direk degisim talebi ac hocam. Bu nedir ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,158
Üyeler
170,124
Son üye
Fuji
Top Bottom