Şaka mı bu daha önce 13.500'den 12.5 düştü iade ettim şimdi de 11'e düşürmüşler
@talisca1903
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@talisca1903
Reis senin fikrin ne bir karar versen artık.VA panel satılmıyor işte görün şu paraya VA panel mi alacağız?
Bu kadar para verip bunu almam.Reis senin fikrin ne bir karar versen artık.
ne alırsın allah için atsana ips fanboyBu kadar para verip bunu almam.
Bunu alabilirsin meselane alırsın allah için atsana ips fanboy
G65B'den neden daha iyi mesela bana yazar mısın?Bunu alabilirsin mesela
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aşırı benzer monitörler kullanım tercihine göre 2sinden biri alınır.Bunu alabilirsin mesela
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başlığa kocaman "Ghosting olmayan VA panel monitör" yazsın yoksa yorumlar videoyu izlemeden bilgisizce konuşan kişiler ile dolur.@Abdullah Hacıgül abi G65B incelemesi yap rahatlat forumu.
Valla yalan söylemiyim ben de monitör almadan önce sadece ips düşünüyordum ama g65b çok şaşırttı beni.Başlığa kocaman "Ghosting olmayan VA panel monitör" yazsın yoksa yorumlar videoyu izlemeden bilgisizce konuşan kişiler ile dolur.