Neler Yeni

Samsung Odyssey OLED G6 G61SD VS MacBook Mini-LED (OLED Siyah Sorunu)

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Muzaffer Berke
Arkadaşlar Monitör an itibari ile elime ulaştı, kurulumunu yaptım. Mini-LED ekranlı 16 inç M2 Macbook Pro ile yan yana koyup 4K HDR Çözünürlükte LG Oled Videosu ile test ettim, fakat OLED monitörün siyahları siyah gibi değil videoyu Drive'a yükledim Siz de bakabilirsiniz.

MacBook Mini-LED vs Samsung OLED Kraşılaştırma Videosu Linki

HDMI ile Bağladım, Monitörün renk modu default olarak Eco'daydı grafik'e aldım. Fakat siyahlar siyah gibi değil, bu bir tek bende mi böyle ? Ya da yanlış yaptığım bir şey mi var ?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hocam birde ışıksız ortamda test edin lütfen. Sonucu buraya yazın ona göre yönlendirme yapalım

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Muzaffer Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam birde ışıksız ortamda test edin lütfen. Sonucu buraya yazın ona göre yönlendirme yapalım
yurtta kalıyorum, odam güneş alıyor, perdeyi kapatıp test ettim. akşam olduğunda ışıkları kapatıp tekrar test ederim. mat kaplama olduğu için belki perdeden yansıyan ışık yüzünden böyle gözükmüştür ama sanmıyorum. umarım sorun güneştir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
yurtta kalıyorum, odam güneş alıyor, perdeyi kapatıp test ettim. akşam olduğunda ışıkları kapatıp tekrar test ederim. mat kaplama olduğu için belki perdeden yansıyan ışık yüzünden böyle gözükmüştür ama sanmıyorum. umarım sorun güneştir.
Aslında mat olduğu için morlukların çok daha az olması lazım, eğer parlak kaplama olsaydı normal diyebilirdim. Akşam karanlıkta bi test edin hocam eğer tamamen kaybolmazsa o morluk teknik servisi arayın yada iade edin.

Top Bottom