❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Yeni monitörüm bugün geldi, kurulumu yaptım, eskisini kutuladım ve iade koduyla geri gönderdim.
RX 6800XT ile kullanıyorum. 4K'da frame gen veya amfm 2.1 ile +60 fps oynatamadığı oyun yok.

Bu monitörün en iyi renk ve görüntü ayarları nelerdir? Kullanan biri bilgilendirirse çok güzel olur. Monitör hakkında farklı bir sorunuz var ise ben de cevaplayabilirim. Teşekkürler.

Yeni monitörüm bugün geldi, kurulumu yaptım, eskisini kutuladım ve iade koduyla geri gönderdim.
RX 6800XT ile kullanıyorum. 4K'da frame gen veya amfm 2.1 ile +60 fps oynatamadığı oyun yok.

Bu monitörün en iyi renk ve görüntü ayarları nelerdir? Kullanan biri bilgilendirirse çok güzel olur. Monitör hakkında farklı bir sorunuz var ise ben de cevaplayabilirim. Teşekkürler.
rtings sitesine göre en iyi renk ayarları bu şekilde hocam

Ekler

• IMG_3948.webp
    IMG_3948.webp
    108.4 KB · Hit: 94
Bende de 360 HZ olan model var, 4070ti super ile 4k ya geçsem mi diye epeydir düşünüyorum Yorumunuz ne olur
Hocam ben 3080 ile geçtim, oynadığınız oyunlara göre FPS testlerini inceleyerek karar verebilirsiniz. Benim için çözünürlük ve özellikle text clarity denen mevzu daha ağır bastı, o yüzden memnun kaldım.
Hocam panel kaliteleri (renk parlaklık vs) aynı mıydı sizce yoksa panel kalite farkı da var mı sadece çözünürlük farkı var ise g60sd ile devam edeceğim
Parlaklık olarak aynı geldi hocam ama henüz renk ayarlarını kurcalamadım, buna rağmen renkler daha doğru geldi gözüme. Ürün sayfasına G60SD'den farklı olarak "kalibrasyon" bölümü eklenmiş, panel farklılığı değilde bununla ilgili olabilir.

Hocam ben 3080 ile geçtim, oynadığınız oyunlara göre FPS testlerini inceleyerek karar verebilirsiniz. Benim için çözünürlük ve özellikle text clarity denen mevzu daha ağır bastı, o yüzden memnun kaldım.

Parlaklık olarak aynı geldi hocam ama henüz renk ayarlarını kurcalamadım, buna rağmen renkler daha doğru geldi gözüme. Ürün sayfasına G60SD'den farklı olarak "kalibrasyon" bölümü eklenmiş, panel farklılığı değilde bununla ilgili olabilir.
Teşekkürler kısaca 4K çözünürlük ve yazı fontları netlik farkı var diye düşünüyorum

Text clarity IPS'lere gore nasil hocam?

rtings sitesine göre en iyi renk ayarları bu şekilde hocam
Bu ayarlar g80sd için olabilir herhalde çünkü bu seçenekler g81sf'de bulunmuyor, ayrıca g81sf'nin rtings incelemesi de yok. Teşekkürler

Bunu nasıl kalibre ederiz ki? Görüntüler standart olarak iyi de sanki daha iyi olabilirmiş gibime geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 seninki geldi mi? Yoksa kargoda mı hala?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri