Samsung Oled Televizyon

berkeaksu

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar Sevgili Forum Üyeleri

Geçen ay Samsung 65S90F Oled televizyona karar vermiştim. Aralıkta nişanda para toplayıp almayı düşünüyorduk eşimle fiyatlar 105 Bin TL'ye kadar dayandı. Kasım ayında 80 Bin TL + Ses sistemi hediye veriyorlardı. Fiyatlar düşer mi bilmiyorum kafam çok karışık 1 ayda 25 bin tl zamlanmasını anlayamadım.

Öneri ve tavsiyelerinize açığım

Kanka ocak ayında CES fuarı var, Samsung yeni serileri duyuracak. Eski stoku eritmek için Ocak-Şubat aylarında tekrar kampanya yapmak zorundalar. Önce ki ay gibi olmasa da gene olur birşeyler

Kanka ocak ayında CES fuarı var, Samsung yeni serileri duyuracak. Eski stoku eritmek için Ocak-Şubat aylarında tekrar kampanya yapmak zorundalar. Önce ki ay gibi olmasa da gene olur birşeyler
Beklememi mi önerirsin hocam daha da zamlanır mı diye düşünüyorum. Faizler biraz düşünce şimdi altında artıyor belirsizlik diz boyu

Beklememi mi önerirsin hocam daha da zamlanır mı diye düşünüyorum. Faizler biraz düşünce şimdi altında artıyor belirsizlik diz boyu
105 bin zaten zamlanmış hali. Satıcılar risk almamak için kur artışını şimdiden fiyata eklemiş. Ocak ayında kampanya yapacaklar. Ekstra vatan gece indirimleri de oluyor.

Geri