Siz mi yoksa sen mi diye hitap etmek gerekir emin olamamışsınız. Konuya dönecek olursak zamanında Samsung SSD'lerde ciddi sağlık kaybı sorunları olmuş ve Magician programı ile yapılan güncellemeler bu sorunları çözmüş fakat bendeki model son kullanıcı için değil o sebeple programdan faydalanamıyorum. OEM SSD olduğundan dolayı manuel işlem yapmam gerekiyor. Son olarak da tüm bu sebepler olmasa dahi diyelim ki canım en günceli kurmak istiyor ve yapamadığım için yardım istiyorum. Yardımcı olmak isterseniz başım üstüne, olmak istemezseniz konudan sessizce uzaklaşın.Sıcaklığı normal zaten daha ne isityorsunuz? Bu kadar sıkıntı yapmayın, çok istiyorsan pasif soğutma bloğu al.
Biraz bakındım ama hocam bulamadım. HP için firmware yazılmış ama hp sitelerinde update için hiçbir araç paylaşmamışlar. Bu arada bende 980pro var üzerinde soğutucu olmasına rağmen testlerde 60 derecelere çıkıyor. FW güncel olmasına rağmen.SSD'nin tam kodu: MZVL2512HDJD-00BH1
Modeli: Samsung PM9A1A.
Yüklü olan Firmware: HPS2NGXK.
Şu anki durumda test esnasında 66 dereceyi gördü. Güncel Firmware olursa daha az ısınıp daha stabil çalışabilir diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler bilgiler için. Aslında satıcı ile iletişime geçerek hangi laptoptan söktüğünü ve söz konusu laptopun seri numarasını alabilsek HP üzerinden güncelleme dosyasına da erişebiliriz. Aksi halde HP kesinlikle driver paylaşmıyor.Biraz bakındım ama hocam bulamadım. HP için firmware yazılmış ama hp sitelerinde update için hiçbir araç paylaşmamışlar. Bu arada bende 980pro var üzerinde soğutucu olmasına rağmen testlerde 60 derecelere çıkıyor. FW güncel olmasına rağmen.