Öneri Samsung S21 Fe Alınır Mı?

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Bütçe
10000
Vatan da kampanya varmış 8000tl ye denk geliyor aldığım zaman sizce almalı mıyım işlemcisi hakkında kötü yorumlar görmüştüm zamanında. Huawei p20 lite kullanıyorum şuan da telefondan sıkıldım ve artık ciddi derece de sosyal medyada da falan kasmaya başladı

Vatan da kampanya varmış 8000tl ye denk geliyor aldığım zaman sizce almalı mıyım işlemcisi hakkında kötü yorumlar görmüştüm zamanında. Huawei p20 lite kullanıyorum şuan da telefondan sıkıldım ve artık ciddi derece de sosyal medyada da falan kasmaya başladı
Ben 6 aydır s20 fe kullanıyorum 8gb ram ve exynos 990 işlemcili modeli gayet memnunum her hangi bir sorunla karşılaşmadım

8000e nası geliyo kanka söyle alim ben de :D
Post automatically merged:

Alınır bu arada 8k fiyattaysa, ben de alıcam ama indirim bekliyorum

Bostancı şubesinde herhangi bi alışverişte %20 para çeki veriyorlar.
bugüne özel değil miydi o bitmedi mi

bugüne özel diyo

Kardeşim şimdi bu telefonun iki modeli var bir Samsung un kendi işlemcisi birde snapdragon olan modeli var onu baya övüyorlar bulursan ondan almaya çalış Samsung işlemcisi bir işe yaramaz.

Samsung almanı önermem. Huawei veya Xioami alabilirsin. Az daha paran varsa iPhone almanı öneririm. SE 3. Nesil benim hoşuma gitti.

Snapdragonlu modeli öneririm.

Samsung almanı önermem. Huawei veya Xioami alabilirsin. Az daha paran varsa iPhone almanı öneririm. SE 3. Nesil benim hoşuma gitti.
Bu fiyata Huawei ve Xiaomi telefon modeli önerir misin lütfen?
Bu fiyata S21 Fe'den daha iyi telefon yok.

Snapdragonlu modeli öneririm.
Türkiye'de satılmıyor, Exynos olan modellerde bir sıkıntı yok.

Bu fiyata Huawei ve Xioami telefon önerir misin?

S21FE yazmışsın pardon s20FE zannettim. S20 FE'yi aylardır kullanıyorum güzel telefon. Keşke s21 FE de snapdragonla gelseydi...

Bu fiyata Huawei ve Xioami telefon önerir misin?

Ben Samsung sevmediğim için dedim. Benim Samsung a karşı değişik bir hissim var diye alma dedim.

Ben Samsung sevmediğim için dedim. Benim Samsung a karşı değişik bir hissim var diye alma dedim.
Bu fiyatlara Samsung'dan daha iyi telefon yok, 5000-10000 TL arasını Samsung baya domine ediyor. (M52-S20 FE-S21 Serisi)
S21 serisinden bir telefon alabiliyorken sırf Iphone diye SE3 almayı mantıklı bulmuyorum.

Geri