Neler Yeni

Samsung S23 256 GB aldım

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
herşeyi epeyden bakan model ajajahhahahah
Puanıma bakmıyorum ki özelliklerine bakıyorum başka bütün telefon özelliklerini sıralayıp senin gibilerin anlayabieceği bir arayüzde sunan site yok

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Ensar Polat
Puanıma bakmıyorum ki özelliklerine bakıyorum başka bütün telefon özelliklerini sıralayıp senin gibilerin anlayabieceği bir arayüzde sunan site yok
he gaga öylemi qlab

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
40 bin liralık telefona 60Hz koymak akıl işi değil bence ucuz telefonlarda bile 90-120 hz olabilirken.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
40 bin liralık telefona 60Hz koymak akıl işi değil bence ucuz telefonlarda bile 90-120 hz olabilirken.
Hocam o konuda şunu diyebilirim
Normal kullanıcının ihtiyacı olmayan bir özellik bence pro modellerinde 120hz olmalı tabi ama normal modellerde 90hz yeterli olur
13 prodan itibaren yapmaları lazımdı tabi

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam o konuda şunu diyebilirim
Normal kullanıcının ihtiyacı olmayan bir özellik bence pro modellerinde 120hz olmalı tabi ama normal modellerde 90hz yeterli olur
13 prodan itibaren yapmaları lazımdı tabi
hocam 120Hz den geçen biri bu telefon kasıyor diye şikayet edebilir ben yaşadım :D iPhone 13 de kuzenimde var aldım elime kasıyor dedim telefon halbuki 60Hz ekranı varmış 120Hz ye çok bakınca kasıyor olarak gözüktü gözüme bu tip sorunlar yaşanabilir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
hocam 120Hz den geçen biri bu telefon kasıyor diye şikayet edebilir ben yaşadım :D iPhone 13 de kuzenimde var aldım elime kasıyor dedim telefon halbuki 60Hz ekranı varmış 120Hz ye çok bakınca kasıyor olarak gözüktü gözüme bu tip sorunlar yaşanabilir.
Evet öyle bir sorun da var ama dediğim gibi normal kullanıcının 120 hz ile işi yok oyun oynayan adama lazım o
Bu biraz daha diğer üreticilerin telefonu hızlı gösterme çabalarından kaynaklı uygun cihazlara bile 90hz 120hz koyuyorlar hızlı gözüküyor diye alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ettim hocam.
Şu an hangi cihazdasınız hocam

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Eline sağlık hocam ama teknik olarak 12 ile 14-15 arasında fark var ve 12 3-4 yıllık eski bir cihaz bunları da göz önünde bulundurmak gerek
Kesinlikle katılıyorum. Dikkat ederseniz yazımın sonunda buna benzer bir şeye deyindim. Teknolojik aletler almak birazda kullanıcının isteklerine göre değişiklik gösterir. Ne istediğini bileceksin ve onu tercih edeceksin. Bunun dışında 12'ye eski demek 14'e eski demek gibi bir şey. Baldızım hala iPhone 7 kullanıyor ve o telefonu ona ben verdim. Senelerce kullandım şimdide o kullanıyor ve hiçbir problem yok. Aynı şekilde bir arkadaşımda haka s7 kullanıyor. Bana yetiyor abi diyor. Bence iki telefonda kendi alanlarında harika. İki tarafta kendi kullanıcılarına göre deneyim yaşatıyorlar.
iPhone 12 tercih edilebilecek bir telefon olmaktan çıktı kaç yıllık çipi kullanıyor fanboyluğa girer iPhone 12 alın demek ama Apple da haklı adamın fazla fanboyu var ne çıkarsa alırlar zaten iPhone 11 ve iPhone 12 alan resimde attığım şeyi almıştır en az 13 alınmalı.

Yok buna katılmıyorum. Günün sonunda hepimiz İntagram ve YouTube kullanıyoruz. iPhone 12 ile oynayamayacağınız bir oyun yada uygulamada yok. O zaman neden alınmayacak bir telefon olsun ki? Yada muadili bir Samsung S serisi her oyunu her uygulamayı sorunsuz açıyorsa neden alınamayacak bir cihaz olsun. Bence fiyat uygunsa her iki telefonda alınabilir. Şahsen ben yıllardır iPhone kullandığım için değiştiremiyorum. 300MP kamerada çıkarsa tercihim gene iPhone olur ama benim iPhone kullanıyor olmam en iyi telefonun iPhone olduğu anlamına gelmez. Gelse gelse, olsa olsa benim tercihim olur.

Top Bottom