Neler Yeni

Samsung S23 Alınır mı?

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yakın zamanda telefonumu yükseltmeyi düşünüyorum s23 nasıldır kullanan varsa yorumlarını paylaşabilirmi?

Kullanıyorum gayet memnunum, sorun varsa cevaplayabilirim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Ben 2. Telefon olarak kullanıyorum hocam ama evde kalıyor evdeyken kullanıyorum. Şöyle diyim şarjı felan gayet iyi asıl telefonum iphone 13 iphoneye göre ekran boyutu biraz daha dikdörtgen yani eni biraz dar haricinde çok güzel telefon kullandığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24 çıkınca 3. Telefon olarak onuda alacam sanırım

Alırsam ve unutmazsam detayları yazarım buraya

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
S23 yerine S23+ alabilirsin şahsen bana baya küçük telefon geliyor. Gerçi elin çok büyük değilse ve alışkınsan bu boyutlara tercih edilebilir. Veya S24 beklemek de mantıklı olabilir.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben tasarımını çok beğendim hocam videolarında görmedim ama ekran yenileme hızı kaç hz akıcımı cihaz

S23 yerine S23+ alabilirsin şahsen bana baya küçük telefon geliyor. Gerçi elin çok büyük değilse ve alışkınsan bu boyutlara tercih edilebilir. Veya S24 beklemek de mantıklı olabilir.
hocam bi tık pahalı kaçıyor ultrası düz versiyonu yeter diye düşünüyorum küçük telefon daha çok hoşuma gidiyor iphoneden alıştığım kadarıyla

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ben tasarımını çok beğendim hocam videolarında görmedim ama ekran yenileme hızı kaç hz akıcımı cihaz

hocam bi tık pahalı kaçıyor ultrası düz versiyonu yeter diye düşünüyorum küçük telefon daha çok hoşuma gidiyor iphoneden alıştığım kadarıyla
Tasarımı ben de beğeniyorum. 1080P Amoled 120Hz ekranı var piyasada gördüğüm en ideal ekran özelliği de bu zaten haliyle memnunum.

Kasma hiç yaşamadım 8 gen 2 de kasmasın bir zahmet. Oyun performansını hariç tutuyorum.

newaziz

80+ Bronze
yakın zamanda telefonumu yükseltmeyi düşünüyorum s23 nasıldır kullanan varsa yorumlarını paylaşabilirmi?

Alınır. Ben kullanıyorum baya iyi. Tavsiyem 256gb olanını alman.

Oyun performansı nasıl reis pubg LoL gibi oyunlarda 120 FPS oynatiyomu kasma donma oluyomu telde ısınmasi nasıl ?
90fps pubg oynuyorum telefon tabii ki de ısınıyor uzun süreli kullanımda. Eğer oyun içinse daha iyi telefonlar var.

panda55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Omer alkiz
Oyun performansı nasıl reis pubg LoL gibi oyunlarda 120 FPS oynatiyomu kasma donma oluyomu telde ısınmasi nasil
Alınır. Ben kullanıyorum baya iyi. Tavsiyem 256gb olanını alman.

90fps pubg oynuyorum telefon tabii ki de ısınıyor uzun süreli kullanımda. Eğer oyun içinse daha iyi telefonlar var.
Hem oyun hemde kamerası iyi bir cihaz istiyorum s23 den önce aklımda poco f6 pro vardı kamerası arayüzü kötü oldu için s23 almaya karar verdim 120 FPS oynatiyomu YouTube'dan baktimda fanli 47 dereceyi goruyo diyo adam dogrumudur

newaziz

80+ Bronze
Oyun performansı nasıl reis pubg LoL gibi oyunlarda 120 FPS oynatiyomu kasma donma oluyomu telde ısınmasi nasil

Hem oyun hemde kamerası iyi bir cihaz istiyorum s23 den önce aklımda poco f6 pro vardı kamerası arayüzü kötü oldu için s23 almaya karar verdim 120 FPS oynatiyomu YouTube'dan baktimda fanli 47 dereceyi goruyo diyo adam dogrumudur
Uzun süreli oyun oynayacaksan ( günde 4+ saat) ekstra bir soğutucu almanı tavsiye ederim ki sen 120fps oynarım diyorsun. Öteki türlü el yakıyor.

panda55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Omer alkiz
Uzun süreli oyun oynayacaksan ( günde 4+ saat) ekstra bir soğutucu almanı tavsiye ederim ki sen 120fps oynarım diyorsun. Öteki türlü el yakıyor.
Yok ya çok değil 2 saat 1 saat felan oynarım fan alcam ztn de çok ısınmaz ins patlicak kadar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
İbrahim mesut tekin

Bende de 256 gb lık modeli var. Alacaksanız 256 lık alın 128 lik olanla arasında depolama sürümünde galiba bir farklılık var.

Top Bottom