Ben %70 pil kullanıyordum. 4-5 saat alıyordum. Hemen hemen aynı gibi.Şu an aktif olarak
Alıntıyı görüntüle
İçiyor hocam %59 4 saat. S23.Şunu da dipnot ekleyim S23 deki 8 Gen 2 bile oyunlarda bir iPhone 11 yapmıyor. Onun dışında en azından ısınma ve pili içme sorunu yok Snapdragon olduğu için
S23 FE alınmaz. Telefon S serisi değil bildiğin A74. S22'de bulunan yazılım özellikleri olmayan bir cihaza o kadar para verilmez. Malzeme kalitesi, optimizasyonu çok düşük seviyede bir cihaz. Ben de S20 FE kullanıyorum yüzüne bile bakmayacağım bir telefon. O çerçeveler hele ki her baktığımda gözümü kanatıyor. Samsung artakalan parçalar boşa gitmesin diye çıkarmış olabilir diye düşünüyorum
ozaman hangi telefonu alayım bu 20 bin tl bütçeyeBen %70 pil kullanıyordum. 4-5 saat alıyordum. Hemen hemen aynı gibi.
s23 alınır mı? sızın kullanım deneyımlerınız nasıl acaba ?İçiyor hocam %59 4 saat. S23.
Yine Samsung yine hüsranAlınmaz. Ben aldım pişman oldum. İşlemci ve pil çöp. Kamera güzel. Ekran iyi.
Başka bu kadar güçlü kamerası ve ekranı iyi telefon yokozaman hangi telefonu alayım bu 20 bin TL bütçeye
Kullanma alanın önemli.ozaman hangi telefonu alayım bu 20 bin TL bütçeye
Hocam kamera olsun performans olsun çok iyi telefon sadece pil de sıkıntı çekiyorum çok kullandığım için pil yetersiz geliyor bana biraz da hızlı bitiyor.s23 alınır mı? sızın kullanım deneyımlerınız nasıl acaba ?
elımde m51 war 7000mahKullanma alanın önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kamera olsun performans olsun çok iyi telefon sadece pil de sıkıntı çekiyorum çok kullandığım için pil yetersiz geliyor bana biraz da hızlı bitiyor.