S23 bence ama ekran bi tık küçükArkadaşım s23 veya gt3 yurtdışı imei atılmış alıcakmış sizce hangisini almasını öneriyim realme gt 3 Ram ve şarj hızında önde ama diğer herşeyde s23
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tb modeli realme gt 3 de samsung s23 de ise 256 gb
Iphone 11 den daha küçükSorun değil bence büyük ihtimalle çünkü iPhone 11 kullanıcısı
İki telefonda 6.1 yazıyor epeyde
S23 daha iyi evet ama şarj hızı Ram ve depolama gibi avantajları varKendi tecrübeme göre konuşuyorum imei olayı ile yüklenen rom orijinali gibi olmuyor ve s23 iyi bir telefon. Bahsettiğin diğer telefonu bilmiyorum ancak S23 kamera olarak iyidir, şahsen telefonda en önemli olaylardan birisinin kamera olduğunu düşünüyorum ve s23 öneririm.
Depolama ne kadar kullanıyor 1tb depolamayı kullanabilecek mi bende de vardı 256gb lık telefon max 70gb kullanabildim ondada telefonda netflix üzerinden yüklü film dizi filan vardı 256gb gayet yeterli bir hafıza. Sarj hızı konusuna bişey diyemiyeceğim samsungun eşşekliği ama genel olarak bakıldığında bence s23 tercih etmesi daha mantıklı olur.S23 daha iyi evet ama şarj hızı Ram ve depolama gibi avantajları var