MasterofDoor
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 45000
Başlık ilginç gelmiş olabilir çünkü 2 telefon arasında 10k fark var.Şu şekilde ilerledim:
S24 ile s25 arasında neredeyse fark yok
Tr de exynoss işlemci yerine snapdragon seçebildiğimiz için s25 çok daha iyi gelebilir fakat s25 işe poco arasında da 256gb versiyonları için 8k fiyat farkı var.
İki samsung arasından kesinlikle s24 alınır.
Poco f8 pro bana ilginç olarak 8 elite işlemci, kağıt üstünde s24 ve s25den daha iyi kamera,
Daha uzun pil ömrü ve daha hızlı şarj sunuyor.
Bu durumda s24 ile poco arasınds poco dahs iyi duruyor.
S25 ile poco karşılaştırması yaparsam ise aynı işlemci
Kağıt üstünde poco daha üstün kamera
Poco daha uzun pil ömrü, daha hızlı şarj
Ve samsung ise 8k daha yüksek fiyat sunuyor vr bütçemi açıkçası 40k üstünede çıkartmak pek istemiyorum.
15t pro ise çok büyük olmasından kaybediyor gibi işlemcisel anlamds pek karşılaştırmadım.
Bu bilgiler ışığında benim Poco alamamakta korkularım şunlar.
Hyperos in stabilizasyonu
Reklam konusu(sanırım çözülebiliyor)
S24 için konuşurssk pocoya kıyasla poconun çok daha verimli bir işlemcisi olması.(oyun oynamıyorum fakat günlük hayatta pil anlamında verimlilik ve stabilite)
Samsung yerine poco markası olması.
Ekran kalitesi.
Fikriniz, öneriniz veys alternatifiniz varsa duymak isterim.
S24 ile s25 arasında neredeyse fark yok
Tr de exynoss işlemci yerine snapdragon seçebildiğimiz için s25 çok daha iyi gelebilir fakat s25 işe poco arasında da 256gb versiyonları için 8k fiyat farkı var.
İki samsung arasından kesinlikle s24 alınır.
Poco f8 pro bana ilginç olarak 8 elite işlemci, kağıt üstünde s24 ve s25den daha iyi kamera,
Daha uzun pil ömrü ve daha hızlı şarj sunuyor.
Bu durumda s24 ile poco arasınds poco dahs iyi duruyor.
S25 ile poco karşılaştırması yaparsam ise aynı işlemci
Kağıt üstünde poco daha üstün kamera
Poco daha uzun pil ömrü, daha hızlı şarj
Ve samsung ise 8k daha yüksek fiyat sunuyor vr bütçemi açıkçası 40k üstünede çıkartmak pek istemiyorum.
15t pro ise çok büyük olmasından kaybediyor gibi işlemcisel anlamds pek karşılaştırmadım.
Bu bilgiler ışığında benim Poco alamamakta korkularım şunlar.
Hyperos in stabilizasyonu
Reklam konusu(sanırım çözülebiliyor)
S24 için konuşurssk pocoya kıyasla poconun çok daha verimli bir işlemcisi olması.(oyun oynamıyorum fakat günlük hayatta pil anlamında verimlilik ve stabilite)
Samsung yerine poco markası olması.
Ekran kalitesi.
Fikriniz, öneriniz veys alternatifiniz varsa duymak isterim.