Yardım Samsung S24FE Siyah Mı Beyaz Mı?

Alınır niye alınmasın. Güzel duruyor ama dediğim gibi bana değil sana güzel gelmesi lazım. Birde beyaz alıp o siyah kılıfı alıp siyahmış gibi kullanabilirsin. Şeffaf alıp Beyazda kullanabilirsin. Ama siyahta beyaz kılıf bulman lazım o da zor.
Kanka Bu Son Attığım Kılıf Daha Şeffaf Değil Mi ?

Beyaz Belli Olur : https://www.hepsiburada.com/fibaks-...-silikon-kapak-p-HBCV00007UVBBN?magaza=Fibaks

Yorumlarada Bakarsan Sana Zahmet

Güzel kanka yorumlardan bak istersen oradan daha iyi anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemedim bencede siyah premium gözüküyor
Baktımda Tam Anlamadım O Yüzden Attım Kral

Az öncekinin aynısı değil mi bu? Yorumlar kaliteli diyor hepte günümüzde yorum kasmak kolay..
Yok Farklı Bak

Daha Şeffaf Gözüken : https://www.hepsiburada.com/fibaks-...-silikon-kapak-p-HBCV00007UVBBN?magaza=Fibaks

Daha Sansürlü Gözüken : https://www.hepsiburada.com/fibaks-...usak-mat-kapak-p-HBCV00007C8F5B?magaza=Fibaks

Biri gri biri şeffaf değil mi hocam? Birde gri olan daha özellikli duruyor biraz övmüşler fotoğraflarda.
Gri Olan Sansürlü Baya Beyaz Alırsam Çok Soluk Gösterir O Yüzden Dedim Şeffaf Olanı Mı Alsam Bak Aralarındaki Farka

1761890575501.webp

Bu Sansürlü Olan

1761890656108.webp
1761890645556.webp

Bunlar Şeffaf Olanlar

Siyah alırım çünkü ekran çerçevesi siyah olunca daha uyumlu gözüküyor

Yok Kanka O Adamda Çizik Gelmiş Kılıf Yorumlarına Bak Sen

Peki Teşekkürler
Baktım şimdi. Ben beyaz telefon ve Sansürlü kılıf derim. Hem eğer beğenmeyip hoşunuza gitmezse o tam kapalı siyahı alır siyah gibi kullanırsınız en kötü. Zaten kılıfsız gezmiceğiniz için çok gerek olmuyor. Mesela dedim ya beyaz kılıf neredeyse yok diye. Siyah alırsanız beyaz kullanamazsınız ama beyaz alırsanız o kapalı kılıfla siyaha kullanırsınız.

Baktım şimdi. Ben beyaz telefon ve Sansürlü kılıf derim. Hem eğer beğenmeyip hoşunuza gitmezse o tam kapalı siyahı alır siyah gibi kullanırsınız en kötü. Zaten kılıfsız gezmiceğiniz için çok gerek olmuyor. Mesela dedim ya beyaz kılıf neredeyse yok diye. Siyah alırsanız beyaz kullanamazsınız ama beyaz alırsanız o kapalı kılıfla siyaha kullanırsınız.
O Zaman Telefonu Beyaz Mı Alayim

Hep Siyah Kullandım Farklılık Olsun Diye Aliyim Diyom Beyaz Ama Bir Yandanda Siyah Mı Alsam Klasik Diyorum

O Zaman Telefonu Beyaz Mı Alayim

Hep Siyah Kullandım Farklılık Olsun Diye Aliyim Diyom Beyaz Ama Bir Yandanda Siyah Mı Alsam Klasik Diyorum
Siyah her türlü arkdaşımda beyazı vardı çok basit duruyordu siyah güzel duruyor. Ben de Siyah s24 vardı ama en sinir olduğum şey de bir ıphone parası veriyorum abilmem kaç m91239 modeli ile arkası aynı kamera dizilimi gibi duruyor bilmeyen ayıramıyor. Arkasına bakınca biri aa s serisi demeli bence. Iphone bu işi çok yapıyor ıphone olduğunu anında anlıyosun onu bırak 13 mü 15 mi 16 mı o bile anlaşılıyor.

Siyah her türlü arkdaşımda beyazı vardı çok basit duruyordu siyah güzel duruyor. Ben de Siyah s24 vardı ama en sinir olduğum şey de bir ıphone parası veriyorum abilmem kaç m91239 modeli ile arkası aynı kamera dizilimi gibi duruyor bilmeyen ayıramıyor. Arkasına bakınca biri aa s serisi demeli bence. Iphone bu işi çok yapıyor ıphone olduğunu anında anlıyosun onu bırak 13 mü 15 mi 16 mı o bile anlaşılıyor.
Yani Siyah Daha Mı İyi

Geri