Neler Yeni

Samsung sayfasından m34

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Bütçe
9500
Vergi indirimi kapsamında biliyorsunuz bazı bilgilerin faturada yer alması gerekiyor. Şuan Samsung'un sayfasında 9k olan m34 modelini almayı düşünüyorum. Alırken bir şey belirtmem gerekiyor mu? Faturada gerekli bilgiler kendiliğinden mi yer alıyor?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Bir Kaç arkadaşım çift IMEI numarası yazmıyor faturanın üstünde tek yazıyor filan demişti sanırım. Siz yine de sipariş verirken canlı destekle görüşüp belirtin bence faydanıza olur.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
Vergi indirimi kapsamında biliyorsunuz bazı bilgilerin faturada yer alması gerekiyor. Şuan Samsung'un sayfasında 9k olan m34 modelini almayı düşünüyorum. Alırken bir şey belirtmem gerekiyor mu? Faturada gerekli bilgiler kendiliğinden mi yer alıyor?
bir de ekran koruma 3 aylık beleşe geliyormuş onu da eklemeyin sepete! Faturada iki ürün gibi gözüküyormuş red gelebilirmiş.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
A34 indirimle almanızı tavsiye ederim daha iyi bence

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung'un kendi sitesi degildi sanırım hepsiburada olması lazım ama amazonda falan da düşüyor ve güvenli satıcı olmasa forumda paylaşmazlar güvenilirdir tahminimce
Neyse aldım bir kez

kasser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güray yılmaz
Neyse aldım bir kez
M34 gelince fatura hakkında bilgi verir misiniz? Vergi indirimi olsun diye bu modeli alacağım eğer girmiyorsa hepsiburadadan xiaomi alıp geçerim kafam şişti her yerde farklı bir şey yazıyor?

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
M34 gelince fatura hakkında bilgi verir misiniz? Vergi indirimi olsun diye bu modeli alacağım eğer girmiyorsa hepsiburadadan xiaomi alıp geçerim kafam şişti her yerde farklı bir şey yazıyor?
Fatura hakkında 3-4 kez Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm tek IMEI olduğunu ve diğer bilgilerin hepsinin yer aldığını belirttiler fiyat olarakta direkt 9019 yazıyor denildi faturanın teslimat sonrası gönderilecegini de eklediler. Faturam gelince unutmazsam tekrar bir bilgilendirme yaparım.

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Faturada tüm bilgiler yer alıyor. 2. IMEI bulunmuyor. 1. IMEI de seri no olarak belirtilmiş. ürünün fiyatı da direkt 9019 olarak girilmiş.

kasser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güray yılmaz
Faturada tüm bilgiler yer alıyor. 2. IMEI bulunmuyor. 1. IMEI de seri no olarak belirtilmiş. ürünün fiyatı da direkt 9019 olarak girilmiş.
Vergi indirimi için 2. Imei yerine telefon kutusundakini yazın demişlerdi. Faturadaki imei ve telefon kutusundaki farklı mı ? Siz başvururken 2. imei yerine ne yazacaksınız?

Top Bottom