Megan olsaydı şimdi terör güzellemesi yapıp akpyi savunurdu. Bu ekonomik durumun düzelmesi yıllar alır, teşekkürler reis
10yıl öncesi bir şey olmaz.
Kılıçdaroğlunun iktidara gelince ülkeyi nasıl batıracağını bildiğimiz için Muharrem İnce gibi alternatiflere yöneliyoruz kötünün iyisi mantığıyla yönetici seçen bir ülkeyiz çok bir şey beklememek lazımKılıştaroğlunu gözünüzde çok büyütüyorsunuz. İktidara gelince izleriz.
Muharrem İnce ilk turda %15'den fazlasını alamaz demedi demeyin.Zamanında Zafer partiside böyle sosyal medyada gündemdeydi.Herkes diyordu %20-%30 alacak şimdi bak anketlere ne durumdalar?Kılıçdaroğlunun iktidara gelince ülkeyi nasıl batıracağını bildiğimiz için Muharrem İnce gibi alternatiflere yöneliyoruz kötünün iyisi mantığıyla yönetici seçen bir ülkeyiz çok bir şey beklememek lazım
Abime ilk oy şeysi gelmiş akşam akşam bayağı güldük
Eğer kendisinde kafa varsa ve HDP sevgisini bırakıp artık sağ kesime de seslenmeye başlasa gayet rahat se.çilebilinecekken halen daha çizgisini bana göre düzeltmeyip riskli yolda yürüyor.
İnce max oyu %1 bile geçmez bence çünkü zar zor imza topladı bunlar.Muharrem İnce ilk turda %15'den fazlasını alamaz demedi demeyin.Zamanında Zafer partiside böyle sosyal medyada gündemdeydi.Herkes diyordu %20-%30 alacak şimdi bak anketlere ne durumdalar?