Sanal arkadaşımın ismini YASAL nasıl bulabilirim

İsmini sallamış olabilir. Ben öyle yapıyorum mesela. Gerçek ismimi asla vermem. Bana şu isimle seslen diyorum veya kullanıcı adımla seslen. Zorunda değilim, mecbur değilim. İstemiyorsa güle güle.
Ne yani adın melisa ve 2013 doğumlu değilmisin?.

İsmini sallamış olabilir. Ben öyle yapıyorum mesela. Gerçek ismimi asla vermem. Bana şu isimle seslen diyorum veya kullanıcı adımla seslen. Zorunda değilim, mecbur değilim. İstemiyorsa güle güle.
Sadece isimmi mesele bilsede genede 4 5 yıl ne aşırı aşırı aşırı uzun ki veriledebilir nolcak benim ismim uğur mesela aha verdim noldu

Sadece isimmi mesele bilsede genede 4 5 yıl ne aşırı aşırı aşırı uzun ki veriledebilir nolcak benim ismim uğur mesela aha verdim noldu
Öyle insanlar var ki isminizden yola çıkıp bir boşluğunuzdan yararlanıp panelleyebiliyorlar yaşamadım ama tanık olduğum var.

Son düzenleme:
Diğer arkadaşların dediği gibi getconcattan bulursunda hocam 4 5 yıl ne lan daha adını bilmediğin insanla sanaldan insan gerçek hayatta yapamıyor sanaldan bu kadar uzun süre nasıl sıkılmadan etmeden dediğim gibi adını bile bilmediğiniz insanla nasılbağ kurabiliyosunuz
getcontact rehbere erişen bi uygulama. senden erişiyor ondan erişiyor. gizli instagram profili gösteren siteler gibi çalışıyor yani. eğer uygulamaya hiç giriş yapmadıysa görünmez.

Diğer arkadaşların dediği gibi getconcattan bulursunda hocam 4 5 yıl ne lan daha adını bilmediğin insanla sanaldan insan gerçek hayatta yapamıyor sanaldan bu kadar uzun süre nasıl sıkılmadan etmeden dediğim gibi adını bile bilmediğiniz insanla nasılbağ kurabiliyosunuz
isim olayı tam olarak şöyle, sanalda kullandığı bir adı var fakat gerçek adı değil. nickname gibi düşün ama yine normal insan ismi

isim olayı tam olarak şöyle, sanalda kullandığı bir adı var fakat gerçek adı değil. nickname gibi düşün ama yine normal insan ismi
Yaw gerçek ismini bilsen gene nolcak hocam 4 5 yıl ne nasıl böyle bi bağ kurabiliyosunuz sanaldan okadar uzun zaman gerçek hayatta kurulması çok zor bu kadar zamanlar hadi kurdunuz sıkılmıyomusunuz ben 5 10 gün takılırım sonra başkasına geçerim

Yaw gerçek ismini bilsen gene nolcak hocam 4 5 yıl ne nasıl böyle bi bağ kurabiliyosunuz sanaldan okadar uzun zaman gerçek hayatta kurulması çok zor bu kadar zamanlar hadi kurdunuz sıkılmıyomusunuz ben 5 10 gün takılırım sonra başkasına geçerim
herhangi bir şey yapma amacım yok. sadece merak ediyorum yani, o kadar konuşuyorsun fakat ismini bilmiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek vermek için söylüyorum. Vodafone fatura ödeme kısmında başka numara girersen hat sahibinin adı çıkar
çok mantıklı fakat isim sansürlü ve daha reşit olmadığımızdan dolayı hattı kendi üstüne de değildir

Son düzenleme:
getcontact rehbere erişen bi uygulama. senden erişiyor ondan erişiyor. gizli instagram profili gösteren siteler gibi çalışıyor yani. eğer uygulamaya hiç giriş yapmadıysa görünmez.
Aslında tam öyle değil. Kendisi giriş yapmasa da kendisinin numarasının kayıtlı olduğu kişiler getcontact kullanırsa sisteme onun numarası da işler. X bir kişi sorguladığında da görünür. Veritabanı çekiyor kullanıcılardan.

Melisa2013

Öyle insanlar var ki isminizden yola çıkıp bir boşluğunuzdan yararlanıp panelleyebiliyorlar yaşamadım ama tanık olduğum var.
Anonimliği fazla abartıyorsunuz gibi geliyor 5 yıllık dostuna da söylemiyorsan adını hastalık derecesidir bu bu kadar güvensizlik olmaz ve ayrıca isim soyisim versen dahi tonla aynı isim soyismi kullanan kişi var ki dümdüz ismini söylesen dahi kimse bulamaz. Geçmişte panel yemiş biri olarak söylüyorum hiçbir olayı yok sms bomb yersin maksimum birde polis amcalarla konuşup hal hatır sorarsın kapının önünde evime 2 kere polis gönderildi ilki istiklaldeki patlamadan sonra gönderilen canlı bomba ihbarıydı sen düşün ki o zaman yaygında değildi o zaman korkutmuştu 4-5 tane polis aracı gelmesi ama bir şey olduğu da yoktu anı oldu kaldı işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inanılmaz bir şey ya adını sanını bilmediğim hiçbir bilgisine sahip olmadığım biriyle 3 aydan fazla konuşmam şahsen ilk başta güvenmedin falan tamam derimde uzun süre bir şey öğrenmemek adamı tribe sokar (zaten sanal arkadaşlık çok olmaz diye düşünüyorum bu tarzı hiç olmaz sanarsın deepwebde anonim uhu kaçakçısıyla görüşüyoruz)

Son düzenleme:
bir sanal arkadaşım var baya 4 5 yıldır konuşuyoruz. isim konusu açıldığında hep bi konuyu değişir başka yerlere çekerdi. fakat çok merak ediyorum adını yani o kadar zamandır konuştuğun bir insanın adını bilememek biraz garip oluyor. elimde sadece telefon numarası var. ve başlıkta dediğim gibi sadece "yasal" yolla nasıl bulabilirim
5 Senelik Sanal Arkadaşın İsmini Vermemesi Çok Değişik

Geri