Hocam bilsende gene nolcakki üstelik gerçek hayatta çok insanları tanıyamayabiliyoruz sanalda neyini öğrencez evet olmaz aralarında bi görüntülü konuşma falanda yok herhalde daha adınıda bilmedine göre 5 yıl karşılıklı klavyeden o ona yazmış o ona yazmışinanılmaz bir şey ya adını sanını bilmediğim hiçbir bilgisine sahip olmadığım biriyle 3 aydan fazla konuşmam şahsen ilk başta güvenmedin falan tamam derimde uzun süre bir şey öğrenmemek adamı tribe sokar (zaten sanal arkadaşlık çok olmaz diye düşünüyorum bu tarzı hiç olmaz sanarsın deepwebde anonim uhu kaçakçısıyla görüşüyoruz)
Gram en ufak bir şey bile olmaz hadi soyadı versen dediğim gibi gene neysede ismini ver milyon tane senin isminden varki soyadıda versen gene bi şey olmaz zaten panellerden herşeye erişiliyor bende panelciydim eskiden düşmanlarımda oldu kime napabildimAnonimliği fazla abartıyorsunuz gibi geliyor 5 yıllık dostuna da söylemiyorsan adını hastalık derecesidir bu bu kadar güvensizlik olmaz ve ayrıca isim soyisim versen dahi tonla aynı isim soyismi kullanan kişi var ki dümdüz ismini söylesen dahi kimse bulamaz. Geçmişte panel yemiş biri olarak söylüyorum hiçbir olayı yok sms bomb yersin maksimum birde polis amcalarla konuşup hal hatır sorarsın kapının önünde evime 2 kere polis gönderildi ilki istiklaldeki patlamadan sonra gönderilen canlı bomba ihbarıydı sen düşün ki o zaman yaygında değildi o zaman korkutmuştu 4-5 tane polis aracı gelmesi ama bir şey olduğu da yoktu anı oldu kaldı işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmenin bir önemi yok zaten ismim Keremde olsa Cevzet'te olsa değişen bir şey yok ama bir insanın bu kadar güvensiz davranması bence sıkıntılı bir davranış bir noktadan sonraHocam bilsende gene nolcakki üstelik gerçek hayatta çok insanları tanıyamayabiliyoruz sanalda neyini öğrencez evet olmaz aralarında bi görüntülü konuşma falanda yok herhalde daha adınıda bilmedine göre 5 yıl karşılıklı klavyeden o ona yazmış o ona yazmış![]()
Ya bulurlar mı bulurlar bulsalar ne olcak önemi yok beni ihbar eden o çocuğun evini kendi arkadaşları söyledi bana gidip meydan dayağı attık mesela böyle terste tepebilirGram en ufak bir şey bile olmaz hadi soyadı versen dediğim gibi gene neysede ismini ver milyon tane senin isminden varki soyadıda versen gene bi şey olmaz zaten panellerden herşeye erişiliyor bende panelciydim eskiden düşmanlarımda oldu kime napabildim
EvetBilmenin bir önemi yok zaten ismim Keremde olsa Cevzet'te olsa değişen bir şey yok ama bir insanın bu kadar güvensiz davranması bence sıkıntılı bir davranış bir noktadan sonra
Ya bulurlar mı bulurlar bulsalar ne olcak önemi yok beni ihbar eden o çocuğun evini kendi arkadaşları söyledi bana gidip meydan dayağı attık mesela böyle terste tepebilir
Erkek olduğunu biliyordum.İsmini sallamış olabilir. Ben öyle yapıyorum mesela. Gerçek ismimi asla vermem. Bana şu isimle seslen diyorum veya kullanıcı adımla seslen. Zorunda değilim, mecbur değilim. İstemiyorsa güle güle.