2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,499
Yaptığım beatları spotify a atacağım. Nick önerir misiniz ?
ben de düşündüm ama flew nickini artık sevmiyorum. bir de tek kelime olursa iyi olurFlewBeatz
Nicki fln bilmem de eğer paralı bir distrübütör'e (distrokit vs.) atcaksan sıkıntı olmaz da, spotify'a beleş yükleyen sitelerde aynı siteyi kullanan senle aynı isimde bir sanatçı olursa senin şarkıların o profile yüklenebiliyo, sonra distrübütöre mail atarsan anca düzeltiyolar.Yaptığım beatları spotify a atacağım. Nick önerir misiniz ?
distrokid ile atacağımNicki fln bilmem de eğer paralı bir distrübütör'e (distrokit vs.) atcaksan sıkıntı olmaz da, spotify'a beleş yükleyen sitelerde aynı siteyi kullanan senle aynı isimde bir sanatçı olursa senin şarkıların o profile yüklenebiliyo, sonra distrübütöre mail atarsan anca düzeltiyolar.
Beat paylaşacağın için bence bir nick sonuna da "Beatz" güzel olur.ben de düşündüm ama flew nickini artık sevmiyorum. bir de tek kelime olursa iyi olur
düşünürüm. yine de teşekkürlerBeat paylaşacağın için bence bir nick sonuna da "Beatz" güzel olur.
o zaman iyi, hayırlı streamlerdistrokid ile atacağım
sadece öneri istedim. o önerilerden ilham alacağım aynısını yapmayacağımDaha ismini kendin bulamazsan ohooo.
soyismi eğer güzelse atıyorum gezerbeat beate girişte gezer on the beat diye yapabilirsinYaptığım beatları spotify a atacağım. Nick önerir misiniz ?
arda gezer kullanıyor o producer tag'ısoyismi eğer güzelse atıyorum gezerbeat beate girişte gezer on the beat diye yapabilirsin
güzelmiş buFlewz olabilir.