Neler Yeni

Sandalyemin yükseltme alçaltma mekanizması çöktü düzeltmenin yolu var mı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
O zaman destekle mekanizmanın yapması gereken şeyi yapabilirsin gibi geliyor bana. Böyle düz bir tahtayla falan ama çok zor iş ya içinde olan bir şeyse . Benimde kırılmıştı sandalye 1 yıldır mutfaktakini kullanıyorum.
Mekanizma eski haline gelmiyor sıkışmış. 3 adam çıkartmayı denedik çıkmadı. :D Şimdi tamirci bakınıyorum. :D Olmadı aşağı iş yerinden 2.el ofis koltuğu alırım. :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Mekanizma eski haline gelmiyor sıkışmış. 3 adam çıkartmayı denedik çıkmadı. :D Şimdi tamirci bakınıyorum. :D Olmadı aşağı iş yerinden 2.el ofis koltuğu alırım. :D
Valla sandalye alacaksan da oyuncu sandalyesi önermem kullanmadım hiç ama bana yönetici sandalyeleri daha rahat geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. eli de iyi temizle korona zamanı .

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Valla sandalye alacaksan da oyuncu sandalyesi önermem kullanmadım hiç ama bana yönetici sandalyeleri daha rahat geliyor.

2. eli de iyi temizle korona zamanı .
Oyuncu sandalyesi almam zaten. Onlara "Oyuncu" kelimesi gelince +700 TL oluyor. Bal gibi ofis sandalyesi varken.
2.el'e de şimdi tereddüt ettim. :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Oyuncu sandalyesi almam zaten. Onlara "Oyuncu" kelimesi gelince +700 TL oluyor. Bal gibi ofis sandalyesi varken.
Reis hangi sandalyeymiş o o kadar kullanabildin ya

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Finansal durumunu bilmemekle beraber yapabiliyorsan biraz biriktirip iyi bir şey alman. Çünkü 2. el ürünlerin böylelerini ben pek tavsiye de etmiyorum kullanmıyorum da adam Allah bilir o sandalyeyle önceden neler yapmıştır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Markası Meltem. :D

Finansal durumunu bilmemekle beraber yapabiliyorsan biraz biriktirip iyi bir şey alman. Çünkü 2. el ürünlerin böylelerini ben pek tavsiye de etmiyorum kullanmıyorum da adam Allah bilir o sandalyeyle önceden neler yapmıştır.
Aşağıdakileri tanıyorum ya. :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Benim ofis koltuğu 1 sene sonra yaslanirken pat diye ses geldi alttan bir vida düştü simdi sıkamıyorum o vidayı boşa dönüyor. Oturdukça vidalar gevşedi neden böyle oldu anlamadim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Model de aynı. :D Renk farklı.
1602530910930.png

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Aşağıdakileri tanıyorum ya. :D
He tanıdığınsa bir şey diyemem. Bende sandalye için marangoz arıyorum ama düzgün bir tane bulamıyorum ya. Böyle kendim cm cm verip yaptırıp üstüne minder satın alacağım çinden ama marangoz yok .

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
He tanıdığınsa bir şey diyemem. Bende sandalye için marangoz arıyorum ama düzgün bir tane bulamıyorum ya. Böyle kendim cm cm verip yaptırıp üstüne minder satın alacağım çinden ama marangoz yok .
Tasarımı kötü olabilir bence.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tasarımı kötü olabilir bence.
Ya bir yerde çok güzel bir sandalye görmüştüm onu kafama kazıdım güzel marangoz bulduğum an 3d programlarının birinde tasarımını yapıp cm sini evde halledip yaptırıcam ama 1 tane bile güzel marangoz yok . Neden bu kadar emin dersen bir kere işimiz düşmüştü birçok marangoza tahta lazımdı gidip saçma sapan kalitesiz şeyleri kakalamıştı . Benim işim dürüst insanla olur ama onu da daha bulamadım şeytan diyor git tahta al evde zaten eşyalarım var kendin yap sandalye diyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ya bir yerde çok güzel bir sandalye görmüştüm onu kafama kazıdım güzel marangoz bulduğum an 3d programlarının birinde tasarımını yapıp cm sini evde halledip yaptırıcam ama 1 tane bile güzel marangoz yok . Neden bu kadar emin dersen bir kere işimiz düşmüştü birçok marangoza tahta lazımdı gidip saçma sapan kalitesiz şeyleri kakalamıştı . Benim işim dürüst insanla olur ama onu da daha bulamadım şeytan diyor git tahta al evde zaten eşyalarım var kendin yap sandalye diyor.
İstanbul'da yaşıyorsan İKEA'nın maragozları var. Malzemeleri İKEA'dan aldığın sürece yapıyorlar. Senin isteğini yaparlar mı bilmem.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
İstanbul'da yaşıyorsan İKEA'nın maragozları var. Malzemeleri İKEA'dan aldığın sürece yapıyorlar. Senin isteğini yaparlar mı bilmem.
Malatyadayım valla IKEA bir de pahalı olur ya. Ufacık masaları 250 tl falan. Şimdi 400 tl falan derler hiç gerek yok . Oturma organımız için o paraya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,936
Üyeler
164,409
Son üye
Noeshix
Top Bottom