- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,494
Ağır olmadığı sürece perma ban yemezsin küfürden.
Kesteko ban yedi ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HD Sentiel indirip foto atar mısın?
Ağır olmadığı sürece perma ban yemezsin küfürden.
Sistem çok kötü zaten bütün parçalar çöp o paraya ben 3090'lı sistem toplarım zaten m2.ssd sıkıntılı kasada ısınma sorunu var ekran kartı,işlemci çöp o paraya değmez almayın (!)Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
Sandisk SSD PLUS modeli sorunlu sadece.geçmiş olsun hocam kronik sorunlu ssd almışsınız
@Abdullah Hacıgül
pek plus değil demek kiSandisk SSD PLUS modeli sorunlu sadece.
ZaMzAnG QrOnİk SoRuNlU QoCuMmMmaRaŞtıRmaYa nE gErEk vAr kRdşİM sAnDiSk sEsEsDi sOruNlU![]()
ironi olduğunu nasıl anlamadınSandisk SSD PLUS modeli sorunlu sadece.
Hocam donanım haber e de üye olmam lazım ama hiç olasım gelmiyor. Çok kalitesiz bir forum. Bu yüzden tüm forumlarda olamam. Evet günler çabuk geçiyor, zaman zaman farkına varıyorum.namıdeğer motoru çalınan gaspçı. foruma ilk geldiğin gün böyle demiştin ve tüm teknoloji forumlarında dahil olmak istemiştin. heee heeeeh günler ne çabuk geçiyo
Zaten öyle (!)Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
Sayın Abdullah Hacıgül,töleranslı davranıyoruz
2 adet forum işe yarar. 1. da forum 2.si ise de technopat sosyal ama ben her daim burada olmaya çalışıyorum.Hocam donanım haber e de üye olmam lazım ama hiç olasım gelmiyor. Çok kalitesiz bir forum. Bu yüzden tüm forumlarda olamam. Evet günler çabuk geçiyor, zaman zaman farkına varıyorum.
Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.2 adet forum işe yarar. 1. da forum 2.si ise de technopat sosyal ama ben her daim burada olmaya çalışıyorum.