Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
Sistem çok kötü zaten bütün parçalar çöp o paraya ben 3090'lı sistem toplarım zaten m2.ssd sıkıntılı kasada ısınma sorunu var ekran kartı,işlemci çöp o paraya değmez almayın (!)

namıdeğer motoru çalınan gaspçı. foruma ilk geldiğin gün böyle demiştin ve tüm teknoloji forumlarında dahil olmak istemiştin. heee heeeeh günler ne çabuk geçiyo
Hocam donanım haber e de üye olmam lazım ama hiç olasım gelmiyor. Çok kalitesiz bir forum. Bu yüzden tüm forumlarda olamam. Evet günler çabuk geçiyor, zaman zaman farkına varıyorum.

töleranslı davranıyoruz
Sayın Abdullah Hacıgül,
Türk Dil Kurumunun belirlediği kurallar çerçevesinde Türkçede “tölerans” diye bir kelime yoktur. Hatta şu an yazarken bile altı kırmızı çizgi oldu. Doğrusu ise “tolerans”tır. Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım.

Hocam donanım haber e de üye olmam lazım ama hiç olasım gelmiyor. Çok kalitesiz bir forum. Bu yüzden tüm forumlarda olamam. Evet günler çabuk geçiyor, zaman zaman farkına varıyorum.
2 adet forum işe yarar. 1. da forum 2.si ise de technopat sosyal ama ben her daim burada olmaya çalışıyorum.

Yanlış Bilgilendirme
2 adet forum işe yarar. 1. da forum 2.si ise de technopat sosyal ama ben her daim burada olmaya çalışıyorum.
Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.

(Şimdi buna yanlış bilgilendirme atarlar.)

Geri