Neler Yeni

Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
Sistem çok kötü zaten bütün parçalar çöp o paraya ben 3090'lı sistem toplarım zaten m2.ssd sıkıntılı kasada ısınma sorunu var ekran kartı,işlemci çöp o paraya değmez almayın (!)

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
namıdeğer motoru çalınan gaspçı. foruma ilk geldiğin gün böyle demiştin ve tüm teknoloji forumlarında dahil olmak istemiştin. heee heeeeh günler ne çabuk geçiyo
Hocam donanım haber e de üye olmam lazım ama hiç olasım gelmiyor. Çok kalitesiz bir forum. Bu yüzden tüm forumlarda olamam. Evet günler çabuk geçiyor, zaman zaman farkına varıyorum.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
töleranslı davranıyoruz
Sayın Abdullah Hacıgül,
Türk Dil Kurumunun belirlediği kurallar çerçevesinde Türkçede “tölerans” diye bir kelime yoktur. Hatta şu an yazarken bile altı kırmızı çizgi oldu. Doğrusu ise “tolerans”tır. Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam donanım haber e de üye olmam lazım ama hiç olasım gelmiyor. Çok kalitesiz bir forum. Bu yüzden tüm forumlarda olamam. Evet günler çabuk geçiyor, zaman zaman farkına varıyorum.
2 adet forum işe yarar. 1. da forum 2.si ise de technopat sosyal ama ben her daim burada olmaya çalışıyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yanlış Bilgilendirme
2 adet forum işe yarar. 1. da forum 2.si ise de technopat sosyal ama ben her daim burada olmaya çalışıyorum.
Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.

(Şimdi buna yanlış bilgilendirme atarlar.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom