sanırım bilgisayarıma virüs girdi

rahatlıyorum şu an, sinirlerim çelik gibiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu virüs olayını çözeyim de bulaşmicam bi daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sabah bilgisayarı taratabilmek için internete ihtiyacım var ama hem Malwarebytes kurmam lazım hem de kaspersky ın lisansı bitti tarama yapmıyor
Kaspersky’ı kaldırıp free versiyonunu kurun.

mp3 dönüştürücüden bi şey indirmeye çalışınca kaspersky not-a-virus(adından belli ne halt olduğu) diye bi dosyayı indirmeyi engelledi ve üst üste bunu 4 kez aralıksız 4 kere yaptı(yani dosya 4 kez inmeye çalıştı). kaspersky gerçekten tam engellemiş midir yoksa bi formatımız var mı? ( analiz ekranını açınca önce tespit edildi var ondan sonra indirme engellendi gelmiş ve bu 4kez üst üste tekrarlanmış.)
Kaspersky ben de bir zamanlar kulanıyordum, harika bir antivirüs, kaç kez bilgisayarımı ölümden kurtardı. Kaspersky'a güvenebilirsin.

Bu kadar korkmanıza gerek yok. Çok büyük bişey olduğunu sanmıyorum aksi takdirde neden mp3 indirirken bulaşsın :D

2 3 gün önce benimde virüsle ilişkim oldu. Çözümü Malwarebytes indirip taratmak.

fişten çektim aleti sabah yaparım virüs çalışmaz herhalde alet kapalıyken
Bazı gelişmiş virüsler bilgisayar kapalıyken bile çalışabiliyor. (Can Değer söylemişti videosunda)

Bir şey olacağını sanmam.
Ama bugün crackli bir edit programı indirmeye çalışan birisinin dcsi ele geçirilmişti. Virüslü ingilizce linkler paylaşmıştı.
Dikkatli olun.
Alp abi dc calmanin asiri kolay yollari var uygulamayi actigi anda dc kapanir karsiya bilgiler gider hop gg wp banada bitcoin kazandiniz diye mesaj atiyolardi ;)

Geri