Sanırım karabasan gördüm (?)

Yalnızca temel bilgiye sahibim, nöroloji hakkında bilgim yok. Bundan mütevellit detaylı bilgi veremem elbette.
benim demek istediğim karabasan diye bişi yok. uyku felcini bende yaşıyorum Nasla Felak okuyorum gidiyo

Abdest alıp va 3 kulhu 1 elham okuyup yatıcam artık :D

Abdest alıp va 3 kulhu 1 elham okuyup yatıcam artık :D
Nas felak olmaz mı hocam ? Ben sadece nas okuyorum genelde kendimi rahat hissetmezsem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ona karşı tek kazanan benim galiba :D
Büyük konuştuk hadi bismillah
Hocam kazandım derken? Nasıl kazandınız ve kazandım derken uyanabiildim anlamında mı dediniz ?

bir çeşit cin varmış insanın üstüne gelir otururmuş hareket edemezmişsin bunlar 4.boyut canlılar oldugu için oturmak mecazi olabilir ama korkulcak bir şey yok genelde dinden uzak yaşayan insanlarda çok olurmuş ben uzun zamandır pek rastlamadım en son yaşadıgımda kolumu falan hafifçe kaldırabiliyordum çok takmamak lazım bunlar zaten korkuyla beslenen canlılar
Buna inanıyor olma lütfen :D

Nas felak olmaz mı hocam ? Ben sadece nas okuyorum genelde kendimi rahat hissetmezsem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kazandım derken? Nasıl kazandınız ve kazandım derken uyanabiildim anlamında mı dediniz ?
Çok uğraştı, sesimi çıkaramadım ama damarlarımda ki Türk kanıyla zorlayıp gırtlaktan çıkan sesimle yan yatakta yatan babamı uyandırıp gitmesini sağlamıştım :D

Çok uğraştı, sesimi çıkaramadım ama damarlarımda ki Türk kanıyla zorlayıp gırtlaktan çıkan sesimle yan yatakta yatan babamı uyandırıp gitmesini sağlamıştım :D

Hocam hiç yaşamadım diye soruyorum. Karşınızda bir silüet oluyor ve hiçbir yerinizi hareket ettiremiyor musunuz ?

Hocam hiç yaşamadım diye soruyorum. Karşınızda bir silüet oluyor ve hiçbir yerinizi hareket ettiremiyor musunuz ?
Dostum inan yaşamak istemezsin :D
Zaten silüet bende hiç olmadı sadece korkunç bir kabustan sonra bir anda gözün kapalı da olsa açık gibi etrafı görüyorsun ve ses çıkaramıyorsun yani dilin tutuluyor korkudan felç gibi.
Sonra bırakıyor bir süre sonra zaten...

Dostum inan yaşamak istemezsin :D
Zaten silüet bende hiç olmadı sadece korkunç bir kabustan sonra bir anda gözün kapalı da olsa açık gibi etrafı görüyorsun ve ses çıkaramıyorsun yani dilin tutuluyor korkudan felç gibi.
Sonra bırakıyor bir süre sonra zaten...
Umarım olmaz. Zaten başka bir karabasan konusunda uykuda yaşadığım değişik şeyleri yazmıştım. İnsan uykusunda yaşanan şeyler gerçekten çok değişik bir şey.

Geri