Neler Yeni

Sanırım virüs bulaştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mahmut Sami Öksüz
Bilgisayara crackli oyun yüklemiştim, sonradan Opera'dayken reklam virüsü bulaştığını fark ettim. Geçen gün discortumdan herkese fake Steam Link'i atılmış. Bunu görünce hemen format attım ama bugün Facebook hesabımda hacklenmiş. Acaba güvenliği tekrardan nasıl sağlarım?

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
berkay
Bilgisayara crackli oyun yüklemiştim, sonradan Opera'dayken reklam virüsü bulaştığını fark ettim. Geçen gün discortumdan herkese fake Steam Link'i atılmış. Bunu görünce hemen format attım ama bugün Facebook hesabımda hacklenmiş. Acaba güvenliği tekrardan nasıl sağlarım?
Kaspersky 1 ay deneme sürümü var bilgisayarını tarat istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
yolcu arslan
Geçmişler olsun.
1- Krekli oyun indirme / Ucuza satan yerlerden al 50/100 tl arası.
2- Operanın reklam koruması var onu her sitede açılacak şekilde kullan yada yıllarca opera kullanmış biri olarak Braveye geçmeni acil öneririm.
3- Hesapların için yapılacak tek şey faceebok ile iletişim.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Furkan Enes Kaplan
fomat atın

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mahmut Sami Öksüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmişler olsun.
1- Krekli oyun indirme / Ucuza satan yerlerden al 50/100 tl arası.
2- Operanın reklam koruması var onu her sitede açılacak şekilde kullan yada yıllarca opera kullanmış biri olarak Braveye geçmeni acil öneririm.
3- Hesapların için yapılacak tek şey faceebok ile iletişim.
Facebook hesabımı aldım. Şifre değiştirdim. Maillerimin de şifresini değiştirdim. Bilgisayara format attım. Başka ne yapmalıyım ? Şimdi kaspersky ı yüklicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi siteyi kullanmıştın
Utorrent den fitgirl linki kullanmıştım. Gow ragnarok yüklemiştim.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
Kaspersky 1 ay deneme sürümü var bilgisayarını tarat istersen
hacı kaspersky bende var premium 2 yıldır kullanıyorum ama hiç crackli oyun indirmeyi denemedim acaba indirsem böyle virüsleri bulup temizler mi ne kadar saglam çalışıyor test etmedim hiç genel olarak öneriliyor diye ne olur ne olmaz amaçlı almıştım

Facebook hesabımı aldım. Şifre değiştirdim. Maillerimin de şifresini değiştirdim. Bilgisayara format attım. Başka ne yapmalıyım ? Şimdi kaspersky ı yüklicem.

allah allah fitgirl tavsiye edilmiyor muydu bu tür işler için demek ki hiçbi şekilde crackli indirmemek lazımmış

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ali

Hacı bende fitgirl ile download managerla yaptın gow ragnarok hiçbişey olmadı

hacı kaspersky bende var premium 2 yıldır kullanıyorum ama hiç crackli oyun indirmeyi denemedim acaba indirsem böyle virüsleri bulup temizler mi ne kadar saglam çalışıyor test etmedim hiç genel olarak öneriliyor diye ne olur ne olmaz amaçlı almıştım

allah allah fitgirl tavsiye edilmiyor muydu bu tür işler için demek ki hiçbi şekilde crackli indirmemek lazımmış
Yoo ben kaçtır indiriyom hiçbişey olmuyo fitgirl güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mahmut Sami Öksüz

Bende çok oyun yükledim ilk defa böyle oldu.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
BYsimiti

gow ragnorok ben yüklemiştim bişe olmadı fitin çakma sitesinden indirmiş olabilirsin çok benziyorlar

Top Bottom