Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

Whql olanlar 3 4 önceki sürüm driverlar .falan onlarıda denemiştim ben yine olmamıştı ya ne çektim uğraşamadım.

Biz bir şeyleri disable ederek neden çözüm buluyoruz ki ya. Ulan yüzlerce dolara satmasını biliyorlar, illet arkadaş illet...

Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar.
işe yaradı mı ki

Şöyle bir örnek daha göstereyim (6. ve 20. saniyelere dikkat):

Buna benzer bir problem yaşayan aranızda yok mu?
hocam boyle masaustunde sıkıntı yasıyorsa ıslemcı kaynaklı olur pbo ayarını otoya alıp denermısın bırde bende de aynı sorun vardı ben bu sekılde cozdum

hocam boyle masaustunde sıkıntı yasıyorsa ıslemcı kaynaklı olur pbo ayarını otoya alıp denermısın bırde bende de aynı sorun vardı ben bu sekılde cozdum
Ben de böyle düşündüm ve PBO ayarımı auto yaptım hocam. Sonuç maalesef hala aynı.

Ben de böyle düşündüm ve PBO ayarımı auto yaptım hocam. Sonuç maalesef hala aynı.
hocam son kez temız format dene ıstersen tabı ugrastırıcı oldugu ıcın yapmayabılırsın kartı ıade edebılıyorsa et gıtsın ya da ıade etmeden once arkadaslarının bılgısayarı varsa kartı onlarda da deneybılırsın boylece sorun kartta mı degırmı anlamıs oluruz

hocam son kez temız format dene ıstersen tabı ugrastırıcı oldugu ıcın yapmayabılırsın kartı ıade edebılıyorsa et gıtsın ya da ıade etmeden once arkadaslarının bılgısayarı varsa kartı onlarda da deneybılırsın boylece sorun kartta mı degırmı anlamıs oluruz
yarın bi değişim yapacağım. Değişim sonrası anlaşılır hocam.

Valla uğraştırıcı ve sinir bozucu ya...

ULPS ve MPO yu kapatmayı deneyin. Eğer çözülmezse veya daha da kötü olursa (ki gerçekten çözdüğü gibi daha da kötü yapabiliyor) geri açarsınız zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ULPS ve MPO yu kapatmayı deneyin. Eğer çözülmezse veya daha da kötü olursa (ki gerçekten çözdüğü gibi daha da kötü yapabiliyor) geri açarsınız zaten.
Rehberin tamamını okuyup adımları gerçekleştirin, Rx 6600 kullanırken masaüstünde takılmalar oluyordu bazen. Bunu deneyip çözmüştüm.

igpu kapattıysan autoya al
donanım hızlandırma grafik hızlandırma gibi ayarları kapat kullanan uygulamalardaki(tarayıcılarda)

Arkadaşlar merhaba,

HB üzerinden Sapphire marka 9060XT (16GB) satın aldım. Masaüstünde, oyunlarda vs. videoda da gösterdiğim gibi bir stuttering (?) anlık takılma sorunu yaşıyorum. Beş saniyede bir falan oluyor sanırım. Oyun vs. oynatmıyor. Ne yapmam lazım? Bir ayar mıdır yoksa kartın kronik sorunu mudur? Erkenden yanıtlarsanız iade etme şansım da var. Şimdiden teşekkür ederim.

Video linki:

PSU'm da yeni (Delta GPS 750-FB), RTX 4060 kullanıyordum sorun yaratmıyordu. Yardımcı olun lütfen.

Teşekkür ederim.
hocam bende aynı sorunu yaşıyordum aynı kartla. pbo yu kapatınca düzeldi ekran kartıyla alakalı değilmiş benimkisi. eğer sizdede pbo veya oc yapılıysa (ramler dısında) kapatıp bir deneyin isterseniz kapatınca bende düzelmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri