Kaniel Outis
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cimri ve akakçe. Arada 500 lira fark var.Nerenin istatiği o 1 aydır vatan zaten 29.400 veriyordu
Cimri ve akakçe. Arada 500 lira fark var.Nerenin istatiği o 1 aydır vatan zaten 29.400 veriyordu
hocam tüm bankalar aliyor kullandıgın kartın özelliğine göre 400 tl den başliyor yukarı doğru gidiyor bi sanırım en paranın yoktuhocam bu maximum kartlara yıllık aidat almıyorlar mı
ben garanti bonus flexi diye bir şey aldım hayatımda ilk defa, bunun da yok diye biliyorum ondan aldımhocam tüm bankalar aliyor kullandıgın kartın özelliğine göre 400 tl den başliyor yukarı doğru gidiyor bi sanırım en paranın yoktu
yeni güncellemiş olabilir hocam emin 1k dum bonus gold a sonradan puan olarak geri veriyorlardiben garanti bonus flexi diye bir şey aldım hayatımda ilk defa, bunun da yok diye biliyorum ondan aldım
Hadi canım!Aynı kart OC değerleri değişik sadece.
o karttan bende almıştım Coil Whine var mı hiç kartta?Arada 7k'ya değecek bir fark olmadığını ben de biliyorum. 30k verdiğimde de çok para vermiş oluyorum 37k verdiğimde de çok para vermiş oluyorum. Aradaki 7k vade farksız taksit olduğunda pek gözüme batmıyor. Vermişken de görsel olarak da tatmin etmesini istiyorum. Bundan dolayı da nitro+ aldım.
Hayır kulaklıksız bile yanımda çalışıyo kasa. Genel olarak bile hiçbir coil whine benzeri ya da başka bir ses yok kasada da, ekran kartında dao karttan bende almıştım Coil Whine var mı hiç kartta?