Hayırlı olsun, gün içinde aynı modelin 9070 versiyonu elime ulaşacak ben de onu beklemekteyim şuan. Panel içinde gizlenen güç kablosunu serbest mi bıraktınız yoksa araya koruyucu bir katman eklediniz mi ısınmaması için ?Sapphire 9070XT Nitro + ekran kartım geldi merak eden soru sormak isteyen varsa almayı düşünüpte merak ettikleri olan varsa sorabilir.
Coil whine varmı var sınırsız fps açık olursa 500 fps gördüğünüz anda başlıyor ses
Serbest bıraktım araya sıkıştırdım kablosunu takıp 12v2x6 tek kabloHayırlı olsun, gün içinde aynı modelin 9070 versiyonu elime ulaşacak ben de onu beklemekteyim şuan. Panel içinde gizlenen güç kablosunu serbest mi bıraktınız yoksa araya koruyucu bir katman eklediniz mi ısınmaması için ?
Pc Hocası videosunda kablonun ve soketin ısınması ile ilgili bir problem olmayacağını ama uzun vadede bakmak gerektiğini belirtmişti o yüzden sordum, araya yalıtkan bi parça koymak bana da mantıksız geliyor zaten o yüzden ben de sizin gibi serbest bırakıcam panel içinde. Görünüşü inanılmaz yakışıklı ve kablo derdi olmayan bir kart, ve zamanla diğer tüm markalar da kabloyu gizleyip bu kirlilikten kurtaracaktır zaten ve Sapphire buna öncü olup klasını konuşturmuşSerbest bıraktım araya sıkıştırdım kablosunu takıp 12v2x6 tek kablo
Bence gerek yok tabi yoğun kullanimda bir kerelik sıcaklık kontrolü yapmak iyi olabilirPc Hocası videosunda kablonun ve soketin ısınması ile ilgili bir problem olmayacağını ama uzun vadede bakmak gerektiğini belirtmişti o yüzden sordum, araya yalıtkan bi parça koymak bana da mantıksız geliyor zaten o yüzden ben de sizin gibi serbest bırakıcam panel içinde
ısı değerlerin kaç
2x8 pin sanıyordumSerbest bıraktım araya sıkıştırdım kablosunu takıp 12v2x6 tek kablo
Cw çoğunda mevcut bende de var yapacak bişi YokSapphire 9070XT Nitro + ekran kartım geldi merak eden soru sormak isteyen varsa almayı düşünüpte merak ettikleri olan varsa sorabilir.
Coil whine varmı var sınırsız fps açık olursa 500 fps gördüğünüz anda başlıyor ses
Cok güçlü bir kart olmasına rağmen serin çalışan bir kartısı değerlerin kaç
2x6 direkt fsp vita 850w psu nun kendi kablosunu taktım2x8 pin sanıyordum
Değişim talep edeceğim gibi ama hem sesten dolayı hemde fanlardan birisi sanki yalpaliyor tam dengeli dönmüyor gibiSorun olmaz altında fan var zaten çok büyük bir sıcaklık oluşmaz orada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cw çoğunda mevcut bende de var yapacak bişi Yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cok güçlü bir kart olmasına rağmen serin çalışan bir kart
Güç kaynaklarımız bile aynı2x6 direkt fsp vita 850w psu nun kendi kablosunu taktım
Aynen çıkıyor psu dan gerek yok ona ekran kartından çıkan 3 lü kablo sadeceGüç kaynaklarımız bile aynıBende de FSP VITA 850W var ama montajını yapmadım henüz. PSU kutu içinden tekli kablo çıkıyor sanırım, o zaman 9070 in kendi kablosuna ihtiyaç kalmıcak.