sapphire mi msi mi

AMD için en iyisi XFX.
AMD için bence Sapphıre ve XFX.XFX fiyatı gayet uygun.Ama bu iki model dersen pulse olmasından dolayı gamıng x te alınabilir.
Bu çeşit bir kaide yok. En iyi derken kasıt nedir, fiyat performans anlamında mı en iyisi yoksa fiyatı yüksek olup da en iyi olan mı. Bunları düşündükten sonra bir de modelden modele farklılaştığını görebiliyoruz. Örneğin XFX RX 570 1400 TL ise Sapphire Pulse 1300 TL oluyor, ama bu RX 5700 de tam tersi de olabilir. Bu çeşit marka model kararlarını o anki duruma göre yapmak en yararlısı, yoksa hataya sebep olabilir.

Nitro+ tercih etme imkanın var ise en iyi 5700 o. Lakin Pulse modeli ile Gaming x karşılaşırsa Gaming X biraz daha iyidir. Benim önerim bütçeyi zorlayın Nitro+ alın veya bütçe yoksa fiyatı düşük olanı alın.
adam akıllı 5700 testi bulamadığım için 5700xt yi baz alıyorum
gaming x modeli 1300rpm hızla 67° iken
nitro+ modeli 1400rpm hızla 71°
vrm sıcaklığı ise
gaming xin 62° iken
nitro+ın 67°
msin amd kartları oldukça başarılı
kaynak: hardware unboxed

adam akıllı 5700 testi bulamadığım için 5700xt yi baz alıyorum
gaming x modeli 1300rpm hızla 67° iken
nitro+ modeli 1400rpm hızla 71°
vrm sıcaklığı ise
gaming xin 62° iken
nitro+ın 67°
msin AMD kartları oldukça başarılı
kaynak: hardware unboxed
İki sıcaklık riskli değil ayrıca tasarım olarak Nitro+ modeli ışıklandırması cidden güzel. Gaming X' i dik takmazsanız tasarımının pek önemi kalmıyor. Ayrıca Nitro+' ın Core Clock değeri 40 veya 50 MHz daha fazlaydı galiba.

msi gaming x

Ekler

• 5.webp
    5.webp
    78.2 KB · Hit: 42
  • 4.webp
    4.webp
    43.9 KB · Hit: 45
  • 3.webp
    3.webp
    39.6 KB · Hit: 41
  • 2.webp
    2.webp
    39.8 KB · Hit: 40
  • 1.webp
    1.webp
    52.7 KB · Hit: 38
İki sıcaklık riskli değil ayrıca tasarım olarak Nitro+ modeli ışıklandırması cidden güzel. Gaming X' i dik takmazsanız tasarımının pek önemi kalmıyor. Ayrıca Nitro+' ın Core Clock değeri 40 veya 50 MHz daha fazlaydı galiba.
sizin o ışıklandırmalı dediğiniz special edition olan model ve gaming xden aşağı yukarı 400tl daha pahalı.
tasarım olarak haklı olabilirsiniz bir şey diyemem

arkadaslar gaming x 3400 lira sapphire 5700 XT pulse var 3500 liraya bence sapphiri alıyım sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000 liradan 3500 e düşmüş

gaming x 5700 sadece

arkadaslar gaming x 3400 lira sapphire 5700 XT pulse var 3500 liraya bence sapphiri alıyım sizce ?

5000 liradan 3500 e düşmüş

gaming x 5700 sadece
İkisi de üzmez. Bence ucuz olanı al. Msi da kötü bir marka değil sonuçta.

sapphirein 5700 xt simi yoksa msi 5700 gaming x mi cok karasız kaldım

Msi kart teknoloji ile uğraştığı için bu işleri daha iyi bilir. Diğer yandan Sapphire de oldukça iyi bir markadır.

Geri