Sapphire Nitro+ alinir mi

yok yani ekran kartini onlardan almamaktan bahsetmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet 40k biraz fazla gibi geldi simdi arkadaslar da soyledi xfx alabilirim
Pulse ve pure alma geri kalan bütün 9070 xt leri alabilirsin. Ucuza bulursan nitro + al tabi :)

ben vatandan aldım forzada 250 fps falan veriyor ekstrem ayarlarda bir tek klavye basılı kalıyor neden kaynaklı anlayamadım onu ekran kartından kaynaklı olmayabilir 8 bileşenden biri işte

sinerjide artık problem yok kendilerini düzeltiler sistemimi ordan toplamıştım.
doğrudur abi ama bana o güveni vermiyorlar. şahsen ben çöp almadım ordan. 120k sistem dizdim

soğutması aşırı iyi 320w çıksa bile 55 derece oluyor kartın kendisi hotspot 80e kadar gidiyo tabi ama

nitro + alacaksan 850w psu al

Pulse ve pure alma geri kalan bütün 9070 xt leri alabilirsin. Ucuza bulursan nitro + al tabi :)
maalesef ntiro+ 40k :D

soğutması aşırı iyi 320w çıksa bile 55 derece oluyor kartın kendisi hotspot 80e kadar gidiyo tabi ama

nitro + alacaksan 850w psu al
evet psu gold 80+ sectim

pulse ve purede ne var ?
soğutması falan biraz daha ucuza kaçılmış hali pure ile pulse aynı model teknik olarak zaten sadece beyazı

en iyi soğutma taichi ve nitroda var bildiğime göre

Baya iyi evet. İkinci el piyasası baya iyi nitro + in direkt alıcısı çıkıyor.

soğutması falan biraz daha ucuza kaçılmış hali pure ile pulse aynı model teknik olarak zaten sadece beyazı

en iyi soğutma taichi ve nitroda var bildiğime göre
su an baktim pckolikte taichi 41.500 sizce deger mi

ısı problemi var. soğutması sorunlu. listede en altta.
giriş seviye çünkü en ucuz modellerden pure , pulsenin beyaz versiyonu başka farkı yok (bu seri için geçerli 7000 serisinde 3 fanlı ve daha iyi soğutuyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,365
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri