Linkaynı fiyata 60 k yene 3 fanlı giga var ben olsam onu alrıdım
2 gündür girmiyor. Sapphire in stoğu sürekli yenileniyor.f5 yapın aradaAmazon | GIGABYTE グラフィックボード AMD Radeon RX6600 GDDR6 8GB 搭載モデル 【国内正規代理店品】 GV-R66EAGLE-8GD | GIGABYTE | グラフィックボード 通販
GIGABYTE グラフィックボード AMD Radeon RX6600 GDDR6 8GB 搭載モデル 【国内正規代理店品】 GV-R66EAGLE-8GDがグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
bende var isteyene salarım siz göremiyorsunuz bence hocam2 gündür girmiyor. Sapphire in stoğu sürekli yenileniyor.
Salınca ne kadar dan satılacağı da önemli.bende var isteyene salarım siz göremiyorsunuz bence hocam
total 68 işte **Salınca ne kadar dan satılacağı da önemli.
3 fanlı olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor öyle bir sıkıntı var. İncelemelerine bakmadım ama Pulse modeli muhtemelen daha iyidir bundan. Zaten AMD kartlarda Sapphire ilk tercihim oluyor benim.aynı fiyata 60 k yene 3 fanlı giga var ben olsam onu alrıdım
2x100mm fan mevcut sapphire de daha dolu bir tasarımı var lakin profili ufak olduğu için ısıyı gövdesinde iyi dağıtıyor mu o merak uyandırıyor.3 fanlı olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor öyle bir sıkıntı var. İncelemelerine bakmadım ama Pulse modeli muhtemelen daha iyidir bundan. Zaten AMD kartlarda Sapphire ilk tercihim oluyor benim.
son güncelleme ile 26-28 arası kazıyor.Mining performansı nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç mh veriyor